De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Van simpel tot slow: onze 6 favoriete pastarecepten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Alle gerechten die we publiceren zijn getest en geproefd, wel twee keer! Soms zitten er echte pareltjes tussen, zoals deze pastarecepten, waar we niet over uitgepraat raken. Van een eenvoudige tagliatelle met munt en doperwt tot spaghetti met bier en bacon! Het is duidelijk: wij zijn verkocht, nu jij nog.

Zo maak je pasta met ragù alla potentina!

6 x favoriete pastarecepten

pasta paccheri met garnalen en spinaziesalade

Van deze pasta paccheri met garnalen maak je eenvoudig een volwassen versie door de garnalen te blussen met een scheutje wodka!

Lees het recept voor pasta paccheri met garnalen en spinaziesalade

spaghetti rundvlees bier bacon - deliciousspaghetti met rundvlees, bier & bacon

Spaghetti met bier en langzaam uitgebakken bacon, flink veel knoflook en tijm en gulle scheut worcestersaus. Dit recept bevat alle ingrediënten om jouw nieuwe lievelingspasta te worden.

Naar recept voor spaghetti met rundvlees, bier & bacon

kipgoulash met linguine en peterselieroom

Janneke: ‘Als het even lukt, maak ik de goulash al in de ochtend of zelfs een dag eerder. Het karwijzaad geeft zijn smaak dan nog beter af en geeft de goulash een kick.’

Naar het recept voor kipgoulash met linguine en peterselieroom

tagliatelle met munt-doperwtensaus

Tagliatelle wordt vaak geserveerd met een bolognese. Een waanzinnig rijke vleessaus die veel liefde en tijd kost. Wij hebben een vlug en vegetarisch alternatief: een frisse, romige saus gemaakt van de klassieke combinatie doperwten en munt.

Lees het recept voor tagliatelle met munt-doperwtensaus 

Gegratineerde pasta tomaten-chipotlesaus - deliciousgegratineerde pasta in tomaten-chipotlesaus met walnootpesto

De pastasaus en walnootpesto zijn op zichzelf al heel erg lekker, maar die paar minuutjes onder de grill maakt deze pasta écht verrukkelijk.

Lees het recept voor gegratineerde pasta in tomaten-chipotlesaus

pasta met spinazie, mozzarella en citroenboter

Deze pastasoort heet maltagliati en betekent letterlijk ‘slecht gesneden’. Vaak gemaakt van restjes verse pasta maar ook heel leuk om snel te maken van koelverse lasagnebladen.

Naar het recept voor pasta met spinazie, mozzarella en citroenboter

kipgoulash met linguine - delicious