6x easy zalm onder de 30 minuten

Misschien wel de meest geliefde vissoort die er is: zalm. Daarom 6 x onze favoriete easy gerechten met zalm. Extra fijn: je zet ze binnen 30 minuten op tafel!

Heb je meer tijd? Kijk dan ook eens naar deze heerlijke Thaise zalmpakketjes met noedels en paksoi.

honing-paksoi zalm

sesamzalm met honing-paksoi

Weinig ingrediënten, veel vitaminen en een korte bereidingstijd. Deze sesamzalm met honing-paksoi is het perfecte doordeweekse gerecht!

>> naar recept

zalm met noodles - delicious

geroerbakte zalm met gember en sobanoedels

Je hoeft niet lang achter de pannen te staan om iets heerlijks te maken. Deze waanzinnig lekkere roerbak is in een halfuur gepiept!

>> naar recept 

geroosterde wintergroenten met zalm

Warm je oven maar voor, want deze royale maaltijd met wintergroenten maak je zonder potten en pannen. Zalm en knapperige boerenkool in combinatie met de zoete smaken van biet en aardappel zijn een feest om te eten. 

>> naar recept

mini-zalmburgers-delicious

mini-zalmburgers met kool, paprika & dillecrème

Verse zalmfilet is een echte smaakbom en ideaal om snel zelf gehakt van te maken. Maak er kleine burgers van en leg ze op een broodje samen met gebakken kool en dillecrème.

>> naar recept

koolcurry-delicious

groene-koolcurry met gestoofde zalm

Janneke maakt heerlijk comfortfood vol met specerijen. Haar kruidig gestoofde koolcurry met kokos en zalm hoort daar ook bij. Je gebruikt er groene kool voor, dat behoudt zijn structuur als je het niet te lang gaart en is erg lekker met garam masala en kokosmelk.

>> naar recept

gebakken zalmforel met macadamiaboter - delicious

gebakken zalm met peterselie-macadamiaboter

Wauw, is het geen plaatje? Deze gebakken zalm steelt de show tijdens het kerstdiner. En de peterselie-macadamiaboter maakt het geheel compleet. Ook lekker bij stokbrood! 
Nog zo'n lekker snel zalmrecept: sesamzalm met honing-paksoi.

>> naar recept

gebakken zalmforel met macadamiaboter - delicious