59x brunch recepten voor extra feestelijke kerstdagen

59x brunch recepten voor extra feestelijke kerstdagen

Een van onze favoriete eetmomenten op de dag? Brunch! Hét moment om lekker de tijd voor elkaar te nemen én voor fantastisch eten. Als kookliefhebber kun jij je lol op en je favoriete smaken van het ontbijt en diner terug laten komen via deze brunch recepten.

Kun je moeilijk kiezen? Maak dan lekker veel verschillende recepten en snijdt die in kleinere stukken. Zo maak je van je Sunday brunch een proeffestijn.

Vul, naast een of meerdere van de recepten hieronder, je tafel aan met vers fruit, yoghurt, verschillende soorten brood, koffie, thee, bubbels en andere lekkere drankjes. Zo zijn Bloody Mary’s zijn haast onlosmakelijk aan brunch verbonden.

Makkelijke brunch recepten

Natuurlijk kun je groots uitpakken tijdens je kerstbrunch, maar het mag ook wat kleinschaliger. Gewoon gezellig tijd hebben voor de mensen om wie je geeft. Met een lekker soepje, scones of gevulde croissant maak je van het kerstontbijt iets extra speciaals.

Spring direct naar:

Zoete brunch
Hartige brunch

Zoete brunch

kwarkbroodjes met rozijnen, steranijs en sinaasappel
Versgebakken brood bij het ontbijt zonder dat je extra vroeg op hoeft? Het kán met Rutgers slow gerezen kwarkbroodjes gevuld met zuidvruchten en geurige specerijen.
Probeer ook Rutgers donuts.
naar recept
appel-kaneelbrood
De wereld van zoet reikt verder dan taart en koek alleen. Gelukkig maar, want zo is er genoeg variatie om nooit uitgekeken te raken op bakken!
Cake en zoet brood zijn ideaal als weekendontbijt, bij de brunch of als je eens uit wil pakken voor vrienden of buren. Begin een dag van tevoren aan het basisdeeg.
Ook lekker: ons favoriete bananenbrood recept!
naar recept
appel-kaneelbrood
Basisrecept voor scones
Dit recept voor scones is een goed recept om mee te beginnen. Zo krijg je de basis van scones maken goed in de vingers en kun je vervolgens variëren. Wil je echt de állerbeste scones maken? Kijk dan hier voor onze ultieme tips voor het maken van de beste scones.
naar recept
basisrecept scones
babka’s met chocolade-hazelnootpasta en tahini
Tja, wat serveer je tijdens een brunch of uitgebreid ontbijt? Hoe je het ook wendt of keert, deze babka’s met chocolade-hazelnootpasta en tahini vindt iedereen lekker, eet je zo uit het vuistje en zijn een treat voor iedereen.
naar recept
vlechtbrood met lemon curd en cranberry-vanilleboter
Zo mooi. Zo lekker. Dit vlechtbrood met zelfgemaakte lemon curd is een ware lust voor het oog én de mond. Perfect als onderdeel van een zondags ontbijt!
Zelf de lekkerste lemon curd maken doe je zo…
Voorbereiden van dit vlechtbrood kan 1 dag van tevoren. Zorg ervoor dat de karnemelk op kamertemperatuur is, anders mislukt het rijzen. Verwarm eventueel licht in een steelpannetje.
naar recept
vlechtbrood - delicious
kerstbrood met pistachespijs & geklopte anijsboter

Tijdens het kerstontbijt mag een kerstbrood of kerststol niet ontbreken. En hoe leuk is het dan om er een kleine twist aan te geven? Deze heerlijke variant maak je met pistachespijs en anijsboter. Een bijzondere toevoeging die je positief gaat verrassen!
Meer feestelijke kerstrecepten? Je vindt op deze pagina al onze kerstrecepten bij elkaar!
naar recept
Kerstbrood met pistachespijs
ontbijttriffle van roggebrood en fruit
Wij ontbijten het liefst lekker uitgebreid. Al dan niet rekken we dat uit tot lunchtijd… Dit recept wordt extra lekker als je je eigen favoriete fruit gebruikt!
naar recept
ontbijttrifle-delicious
Japanse soufflé pannenkoekjes
Soufflé pannenkoekjes: een kruising tussen een pannenkoek en soufflé. Het geheim? Meng flink wat geklopte eiwitten door je pannenkoekbeslag, zo worden ze lekker dik en súper fluffy.
Probeer ook deze powerpancakes met amandel, boekweit en blauwe bessen.
naar recept
soufflé pancakes - delicious
speculaaswafels met kaneelroom
Trek in zoet? En zin in de geur van warme specerijen in huis? Maak dan deze heerlijke speculaaswafels met kaneelroom! Het snelle wafelbeslag is zo gemaakt en wanneer je tijd over hebt kun je de wafels door gesmolten chocolade halen. Heel lekker voor erbij: sinaasappel-chocomelk.
naar recept
speculaaswafels-delicious
espressomadeleines
Espressomadeleines is echt iets voor het weekend… Eerst lekker uitslapen en dan gezellig met z’n allen aan tafel voor een heerlijke Italiaanse brunch. Het beslag voor de espressomadeleines kun je de avond van tevoren al maken. Laat het een nacht rusten in de koelkast en de volgende ochtend hoef je dan alleen maar de oven aan te zetten en koffie te zetten.
naar recept
espressomadeleines - delicious
croissants met pistache en abrikozen
Je ziet ze nu overal: croissants gevuld met frangipane. Het is dé manier om croissants van een dag oud een nieuw leven te geven. In plaats van amandelen maken wij een grove frangipane van pistachenoten en abrikozenjam. Een luxe manier om aan de dag te beginnen!
naar recept
croissant met pistache en abrikozen
croissanttoetje met witte chocolade
Heb je een paar croissants over? Denk no waste en maak er dit surprise-toetje van met romige kokosvulling, witte chocolade en kersen!
De aantrekkingskracht van witte chocolade zit in de combi heel zoet en vol romig! Als je dat in taart, toet, cake of pudding stopt en zorgt voor bijzondere smaakcontrasten als kruidige nootmuskaat, frisse kersen, pittige gember of romige banaan zit je helemaal goed.
Tip: top het af met een subtiel laagje poedersneeuw van witte choco.
naar recept
croissanttoetje met witte chocolade
cruffins met kaneel en walnoten
Gek op croissants? Maak dan ook zeker deze cruffins. Een combinatie tussen een klassieke croissant en muffin. Lekker met kaneel en walnoten, maar ook natuurlijk met Nutella.
Tip: heb je kant-en-klaar croissantdeeg in huis en weinig tijd? Maak de cruffins met kant-en-klaar deeg!
naar recept
cruffin kaneel walnoot
wentelteefjes met geroosterde aardbeien & tijm
Als je zin hebt om het voorjaar eens goed te vieren, vervult dit gerecht al je behoeften. En wie is er niet gek op wentelteefjes? We maken ze lekker extra luxe met zoete, warme aardbeien uit de oven, smeltend ijs en geurige tijm.
naar recept
Wentelteefjes met geroosterde aardbeien en tijm
wentelteefjes met vijgen en karamelsiroop
Ouderwetse wentelteefjes worden helemaal hip door gekaramelliseerde vijgen en extra karamelsiroop.
Probeer meteen deze heerlijke wentelteefjes met perzik en hazelnoot.
naar recept
ontbijtwafels met saffraan-venkelroerei en bacon
Alsof een wafel voor het ontbijt niet al luxe genoeg is, doen we er een schepje bovenop. Wat zeg je van krokante stukjes bacon door het wafelbeslag en saffraan-roerei met venkelzaad on the side? Dan weet je zeker dat je dag goed begint.
naar recept
ontbijtwafels-delicious
wentelteefjes van peperkoek met ijs
Belgen, broers én beroemd: Kristof en Stefan Boxy waren in 2008 1 maand onze gastchefs. Ze kookten op hun prachtlocatie in Deurle voor delicious. 5 pure gerechten mét Belgische producten. Een leuk, makkelijk en origineel recept is het dat voor deze wentelteefjes. De warme chocolade smaakt verrukkelijk met de rijpe, sappige peren, terwijl de wrongel of kwark voor een heerlijk friszuur smaakcontrast zorgt. En dan die peperkoek. Ooooh…genieten!
naar recept
Wentelteefjes van peperkoek-delicious
homemade granola met pitten, noten en kokos
Gek op goed ontbijten? Deze granola met pitten, noten en kokos is zálig! Bomvol goede ingrediënten voor een voedzame start en natuurlijk heel. veel. smaak.
Tip: maak in een keer een dubbele of driedubbele portie zodat je even vooruit kan.
naar recept
Choco-chia-haverontbijt
Dit ontbijt vergt een stukje planning, maar daarna is het een koud kunstje! Door havermout en chiazaad een nacht te laten weken in de koelkast, worden de voedingsstoffen beter beschikbaar voor opname. Een kleine actie met een groot effect dus! ’s Ochtends rooster je de kokoschips en pistachenoten voor een krokante touch. En het verse fruit maakt het al helemaal feestelijk.
naar recept
Ontbijttriffle met boerenyoghurt en framboos
De dag starten met een ontbijt is gezond voor je lichaam én geest. Wie de dag rustig start, wapent zich tegen alle drukte die komen gaat. En met deze triffle is ontbijten voortaan helemaal een feestje. Extra handig: maak de triffle al ’s avonds en bewaar de glazen afgedekt in de koelkast.
naar recept
ontbijttriffle-delicious
brioche à tête
Brioche: het is zacht, zoet en glanzend. Versgebakken brioche is zo sjiek als brood maar kan zijn. Perféct voor een zondagochtend ontbijt.
Of ga aan de slag met deze briochekrans.
naar recept
brioche choco - delicious
crumble-brioche met appels en bessen
Warme fruitcompote van appels en bessen in zachte boterbrioche en bovenop crunchy crumble: wat wens je nog meer als dessert?
naar recept
crumble-brioche-delicious
brioche met warme aardbeien en honingricotta
Deze toast van Silvia Colloca is verrukkelijk. Zoals Silvia colloca zegt: ‘Wie voor zoet zwicht, maakt deze warme aardbeien met honingricotta op briochetoast’ Kun je geen genoeg krijgen van aardbeien? Maak je eigen aardbeienjam!
naar recept
wortelmuffins met gemberglazuur
Deze muffins zijn niet alleen om je vingers bij af te likken, ze zitten ook nog bomvol voedingsstoffen. Je maakt ze namelijk met wortels en haverzemelen! Haverzemelen zijn het buitenste laagje van de haverkorrel, die na het malen overblijven.
Ze smaken heerlijk in deze muffins vol specerijen en wortels. Last but not least: het gemberglazuur geeft een fijne, eigenwijze kick!
Probeer ook eens deze spicy wortelmuffins met hazelnoten en dadels.
naar recept
wortelmuffins met gemberglazuur
affogato-muffins met mokkasuiker
Muffins: een sterke baktraditie die nooit verdwijnt en waarmee je eindeloos kunt variëren. Steek dit populaire zoet, net als Phoebe Wood, eens in een nieuw jasje. Ben je meteen goed bezig, want in muffins kun je prima allerlei ingrediënten uit je keukenkastje verwerken. Bloem, rozijnen, noten, kokosrasp… Het is allemaal heerlijk in muffins.
Maak ook muffins met pruimencrumble!
naar recept
affogato-muffins met mokkasuiker | delicious
muffins met pruimencrumble
Met muffins kun je eindeloos variëren. Maak deze muffins met pruimencrumble bijvoorbeeld. Of kijk wat je in je keukenkast vindt – rozijnen, noten, kokos, specerijen, zelfs olijfolie – en experimenteer! Ooit werden muffins gebakken als voedzaam ontbijt, nu zijn ze een stuk luchtiger en fantastisch voor bij thee of koffie of zelfs bij een glas dessertwijn.
naar recept
muffins-pruimencrumble-delicious
aardbeien-macadamiacrostata
Bestrijk de crostata met een dikke laag frangipane, voor de variatie gemaakt met macadamianoten in plaats van amandelen – dit is een topcombinatie met de aardbeien! Het deeg wordt nog knapperiger als je de crostata op een pizzasteen bakt.
SEIZOENSFRUIT: Deze crostata kun je natuurlijk ook met ander seizoensfruit als nectarines, pruimen of peren maken. Alles wat je maar lekker vindt.
naar recept
aardbeien macadamia

Hartige brunch recepten

filopastei met lamsgehakt, nootjes en kaneel
Deze filopastei is niet alleen een beauty, maar ook een smaakbom! Hij doet het perfect tijdens een elegante kerstbrunch met een Midden-Oosters tintje.
Wil je dit recept voorbereiden? Bereid de filodeegpastei 1 tot 2 dagen eerder, maar bak hem af op de dag zelf. Bewaar tot die tijd afgedekt in de koelkast.
Tip: Houd je van pittig? Roer wat aleppo-peper of harissa door het gehakt.
naar recept
radicchiosalade met pompoen & geroosterde-druivendressing
Kies dit jaar een elegante kerstbrunch vol feestgerechten met een Midden-Oosters tintje. Deze radicchiosalade mag dan niet ontbreken!
Houd het easy, kook samen of laat iedereen een zelfgemaakt gerecht meenemen. Verdeel de recepten, dek de tafel in stijl en start met een feestdrankje.
naar recept
radicchiosalade
eggs benedict met pekelvlees, aardappelfarl en mosterd-hollandaise
Farl is typisch Iers, een ontbijtbrood van aardappelpuree dat je bakt in de koekenpan. Weer eens wat anders dan hash browns bij de brunch!
naar recept
eggs benedict met pekelvlees
eggs benedict met parmaham en basilicumhollandaise
Eggs benedict is een absolute brunch-klassieker. Deze eggs benedict met parmaham is extra luxe! Natuurlijk door die heerlijk smeltende zoet-zoute parmaham, maar ook door de basilicum in de hollandaisesaus. De parmaham kan je trouwens vervangen door gerookte zalm. En wil je je eggs benedict liever vega? Dan serveer je ‘m met een handje geslonken spinazie.
Wil je je eggs benedict met een echte Engelse muffin serveren?
naar recept
Eggs benedict met parmaham
brunchsalade met spinazie, gravad lachs en basilicum

Deze zalm-spinaziesalade is extra lekker door de grove mosterd, rode ui, basilicum, honing en citroen!
Extra fijn: deze heerlijke salade staat binnen 20 min op tafel.
Probeer ook eens deze salade van gepekelde kool en roquefort!
naar recept
brunchsalade zalm delicious.
quesadilla met restjes kaas
Wie graag kaas eet, is altijd op zoek naar nóg meer kaasrecepten. Want het blijft een lekker, makkelijk én veelzijdig ingrediënt voor lunch of brunch. Wat denk je van quesadilla’s voor het weekend?
naar recept
courgettekoekjes met halloumi
Old school aardappel- en groentekoekjes worden helemaal new school na een upgrade. Lekker bij brunch, lunch of ’s avonds. Probeer deze courgettekoekjes met halloumi eens: extra lekker met de green-goddessdressing.
naar recept
courgettekoekjes - delicious
croque monsieur met witlof en komijnekaas
Lunch-inspiratie nodig? Die hebben we voor je! Deze croque monsieur met witlof en komijnekaas is weer eens wat anders dan de standaard bruine boterham. Wist je trouwens dat witlof koel en in het donker wordt geteeld, de hele winter door? De ideale wintergroente dus.
naar recept
croque monsieur-delicious
croque monsieur à la Villa Augustus
Met deze croque monsieur van Villa Augustus kijk je een relaxte lunch recht in de ogen. De emmentaler en gruyère geven deze croque monsieur zo’n lekkere nootachtige smaak. Tip: In Villa Augustus staat hij ook vaak met kievietsbonencrème op de kaart.
naar recept
krab-tosti’s thermidor
Tosti’s tijdens de heetste maand van het jaar? Ja, kom maar door! Met deze super luxe tosti’s – gevuld met het beste krabvlees – voelt iedere hap als vakantie.
Ze smaken extra lekker van de BBQ, maar een oven of tosti-ijzer geeft ook een heerlijk resultaat. Ga voor de allerbeste ingrediënten, liefst van de lokale markt!
naar recept
zomerse tosti met krab
tosti deluxe met belegen kaas, gekaramelliseerde ui, walnoten en tijm
Ook tussen de middag wil je natuurlijk lekker eten. Heel makkelijk zijn dan de plakken Old Amsterdam Belegen. Daarmee maak je in no time zo’n melted sandwich.
Old Amsterdam, nu ook in Belegen. Superhandig, en dan die smaak… Met de pittige, zilte, licht zoete smaak waar Old Amsterdam beroemd om is, maar dan een tikje milder. Kaas met karakter dus!
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Old Amsterdam. Kans maken op een jaarabonnement op delicious.? Laat hier je gegevens achter en doe mee!
naar recept
tosti deluxe met old amsterdam belegen
croissant met gepocheerd ei en rivierkreeftjes
Oh, deze croissant met gepocheerd ei, rivierkreeftjes en dille-hollandaise schrééuwt zondagochtend. Een heerlijke, langzame zondagochtend welteverstaan.
naar recept
ontbijtrecepten met ei pasen -Croissant met gepocheerd ei
shakshuka met venkel en gekonfijte citroen
In het land van oorsprong Tunesië een klassieker en hier nu een trend, waarop talloze variaties mogelijk zijn. Zoals deze met venkel en gekonfijte citroen.
Er zijn nog meer recepten voor zachte eitjes. Cocottes bijvoorbeeld!
shakshuka
shakshuka met rokerig lamsgehakt & feta
Een flinke pan of grote schaal is wat je nodig hebt voor dit hartige Midden-Oosterse brunchgerecht. Klassieke shakshuka wordt gemaakt met eieren die worden gepocheerd in een tomatensaus met chili, uien en rokerige specerijen zoals komijn en paprika. Dit recept is extra smoky dankzij de chipotlesaus. Wist je al dat chipotle chili de gedroogde en gerookte variant is van een groene jalapeño? Zet deze goddelijke shakshuka op tafel tijdens een uitgebreide zaterdagbrunch.
Goed idee: zelf flatbreads maken om lekker mee in de saus en eieren te dippen.
Dit recept is afkomstig uit het maartnummer 2022 van delicious. magazine. Bestel het magazine in de shop.
naar recept
shakshuka
asperge-frittata
Voor liefhebbers van een hartig en stevig ontbijt: probeer eens deze Italiaanse frittata. Extra lekker met asperges en erwtjes.


Koelkast vol restjes groente? Maak een no waste frittata!
naar recept
frittata met broccolini en chorizo
Met chorizo in de koelkast heb je altijd een ’geheim’ mediterraan ingrediënt om last minute een gerecht lekker pittig mee te maken. Zo geeft ‘ie deze frittata een lekker kruidige twist.
Probeer ook eens deze scharrelkip met chorizo en tuinbonen
naar recept
frittata chorizo - delicious
knapperige salade met asperges en ansjovis
Om een (Italiaans) zomers diner mee te starten of gewoon als gulle lunch: deze salade met asperges en radicchio smaakt waanzinnig. Marineer gezouten ansjovisfilets in olijfolie met citroen en majoraan, dan krijgen ze een heerlijk zachte smaak. En kies voor deze salade bittere (Italiaanse) slasoorten, zoals frisee, trevisse, radicchio of puntarelle.
naar recept
knapperige salade met asperges en ansjovis - delicious
aardappelsalade met raapstelen, eitjes en soldaatjes
Brunchen in het weekend is heerlijk! Organiseer een brunch voor je familie en maak deze aardappelsalade met dé lentegroente bij uitstek, raapstelen. Gegarandeerd succes.
naar recept
aardappelsalade met raapstelen
soep van geroosterde paprika en tomaat met madera-room
Wat is er leuker dan kerstkoken mét en voor je familie? Voor de kinderen versier je deze geroosterde paprika soep met room en dungesneden tomaat. In de volwassen versie doe je een scheut madera en reepjes geroosterde paprika.
Je kunt de soep en madera-room 2 dagen eerder maken. Bewaar afgesloten. Neem de soep ruim 1 uur voor serveren uit de koelkast en verwarm 10 min. op laag vuur. Haal de maderaroom 15 min. voor serveren uit de koelkast.
naar recept
soep geroosterde paprika kerstdiner familie
rodekoolsoep met appel & noten
Rodekool met appeltjes kent iedereen wel, maar rodekoolsoep met appel & noten is weer helemaal iets anders! Een geurige soep met spekjes en appel die ook nog eens een waanzinnige kleur heeft.
Restje kool over? Maak deze salade!
naar recept
rodekoolsoep - delicious
pompoensoep met paddenstoelen en pistache-knoflooksalsa
Mister kitchen reisde af naar Sicilië, speciaal voor het geweldige streetfood van Palermo, de pistache van de Etna (te vinden in dit recept) en de mango’s & avocado’s langs de noordkust. Hun ’oogst’ is een feest aan Siciliaanse smaken, want nergens rond de Middellandse Zee spoelden de afgelopen eeuwen zoveel culinaire invloeden aan.
Zonder te dwepen met dit veelkleurige verleden, kijken de mannen juist vooruit met de mensen die daar nu boeren, koken en smaak geven aan de toekomst. Want de wereld verandert snel en ons eten verandert even hard mee.
In het jubileumnummer van delicious. lees je alles over de fantastische reis, de mensen en de bijbehorende Siciliaanse recepten. Hieronder vind je een voorproefje: pompoensoep met paddestoelen én pistache.
naar recept
pompoensoep paddenstoelen
Perzische soep met peulvruchten en lamsvlees
Overal ter wereld komt soep op tafel. Wij snappen dat, want je hebt er maar één pan voor nodig en een beetje meer of minder van een ingrediënt maakt niet zoveel uit. Je maakt dus ook makkelijk extra! Voor vrienden, buren en ieder ander die een dampend kommetje kan gebruiken.
Deze keer een heerlijk geurige soep uit Perzië met lamsvlees: Ash-e Sholeh Qalamkar. Neem de tijd voor deze lekkere gelaagde soep, het beste kun je een dag van tevoren beginnen!
Dit recept komt uit het nieuwe nummer van delicious. magazine. Deze maand is delicious. net een wereldstad; een geweldige smeltkroes van culturen, smaken en kleuren. Shop het nummer hier.
naar recept
Perzische soep lamsvlees peulvruchten
venkelsoep met rivierkreeft
Yvette van Boven: ‘Chique soep! Met zelfgemaakte venkelzaadrouille erbij is het een van de lekkerste soepen. Ik méén het!’
Liever vega? Maak dan venkel-linzensoep met gegrilde geitenkaasbroodjes.
naar recept
vissoep venkelsoep met rivierkreeft - delicious
kreeftensalade met zeegroenten
Mosselen, kokkels, oesters, mesheften en koning kreeft op het menu! Hollandse streekproducten die door hun unieke smaak niet veel extra’s nodig hebben en makkelijk te bereiden zijn.
naar recept
kreeftsalade-delicious
wentelteefje met zalm, gepocheerd ei & hollandaise
Dit hartige wentelteefje wordt door de zalm, gepocheerd eieren en de hollandaise in één klap een royaal ontbijt. Dat is nog eens een feestelijk begin van de dag!
De hollandaisesaus kun je vooraf maken en warm houden in een voorverwarmde thermoskan. De eieren kun je evt. een halfuurtje van tevoren pocheren. Houd ze dan warm in een lauwe oven van 50°C.
Eieren pocheren helemaal onder de knie met behulp van onze tips & tricks? Maak dan ook eens deze croissant met gepocheerd ei, rivierkreeftjes en dille-hollandaise.
naar recept
wentelteefje met zalm
hartige wafels met bacon en tomaatjes
Bak deze wafels zaterdag en serveer ze zondagochtend als verwenontbijt! 
Zin in zoet? Ga voor speculaaswafels met kaneelroom.
naar recept
hartige wafels
kokoswafels met gerookte zalm en crème fraîche
Vergeet even de blini: gerookte zalm is net zo knap op een wafel als op een Russisch pannenkoekje. Extra spannend: door het wafelbeslag gaat kokosrasp én -melk en je maakt je eigen vlugge pickles. Een feestontbijt!
naar recept
ontbijtwafels-delicious
tijmcrêpes met zachtgegaarde uienmousse en gerookte zalm
De meeste mensen denken bij crêpes aan de zoete flensjes met chocolade of fruit. Maar ook de hartige varianten zijn ontzettend lekker! Zoals deze tijmcrêpes met gerookte zalm die je als lunch of als voorgerecht kunt serveren. Probeer ook eens deze zoete crepes met aardbeien!
naar recept
tijmcrêpes
paasvlechtbrood met zalm en ei
Op en top feestelijk voor Pasen!
Probeer ook eens dit frisse vlechtbrood met lemon curd.
naar recept
paasvlechtbrood
sandwich met aubergine, burrata & rucola-salsa verde
Er gaat toch niks boven dikke plakken aubergine, nog warm en sappig van de marinade, op een rustiek stokbrood? Gescheurde stukken burrata erover, een paar lepels pittige salsa, en je hebt een crowd pleaser van hier tot Puglia.
naar recept
lunch ideeen Vega aubergine steak sandwich met burrata en rucolasalsa verde
sandwich van walnootbrood met belegen kaas, zoete appel en witlof
Zin in een lekker, voedzaam en vullend broodje? Ga voor deze sandwich van walnootbrood met belegen kaas, zoete appel en witlof. Niet moeilijk, wel net even wat anders.
Old Amsterdam, nu ook in Belegen. Superhandig, en dan die smaak… Met de pittige, zilte,licht zoete smaak waar Old Amsterdam beroemd om is, maar dan een tikje milder.Kaas met karakter dus!
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Old Amsterdam
naar recept
sandwich met knolselderij, mosterdspread en rauwe ham
Wij onze sandwiches maar wat graag met geblancheerde knolselderij en kropsla. De roomkaasspread houd je makkelijk een paar dagen goed in de koelkast. 
naar recept
sandwich-delicious