Over Old Amsterdam

Old Amsterdam is een oude kaas, hartig en licht zoet van smaak. Rijk aan rijpingskristallen en toch snijdbaar. Het is puur genieten van de kaas. Met zijn eigen receptuur sleept hij wereldwijd de ene na de andere prijs in de wacht. En terecht, want je hebt kaas en je hebt Old Amsterdam. Nu is er  ook Old Amsterdam in de smaak Belegen verkrijgbaar. Belegen kaas met karakter, speciaal voor fijnproevers die alle eetmomenten echt bijzonder willen maken. Voor meer informatie & recepten, kijk op oldamsterdam.nl

delicious. & Old Amsterdam hebben op dit moment een gezamenlijke winactie lopen; maak kans op een jaarabonnement van delicious magazine bij aankoop van 1 Old Amsterdam product naar keuze.

© 2021 New Skool Media & Old Amsterdam

Over delicious.

RECEPTEN | In elke delicious. vindt je zo'n 50 recepten. Allemaal gegarandeerd 2x getest & voor alles geldt: de smaak is altijd goed én verrassend!

TIPS & TRICKS | Beter en lekkerder koken, dat wil toch iedereen? Het delicious. kookteam laat in maandelijkse online masterclasses & in delicious.magazine zien hóe!

HOTSPOTS | Waar eet, proef, shop en geniet je in binnen- & buitenland? De redactie van het grootste foodmagazine van Nederland gaat voor jou op zoek naar de leukste culi-adressen!

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN PER 1-1-2022!