kerst 22 recepten

kerst 2022

Hoe we kerst ook vieren dit jaar, dat er een tafel gevuld met heerlijk eten staat is in ieder geval zeker. Misschien bestaat kerst 2022 wel uit een aantal diners: voor twee, vier of zes personen. Het betekent in ieder geval tijd voor elkaar en tijd om je lekker uit te sloven in de keuken. 

We geven je de allerlekkerste kerstrecepten van easy voorgerechten, tot prachtige braadstukken voor het hoofdgerecht en geweldige showstoppers als dessert

Kortom: alles voor een delicious. kerstdiner! 

Kerstlijstjes

delicious. kerstmenu's

Heb je nog geen definitieve keuze kunnen maken wat betreft je kerstdiner? Geeft niets, delicious. geeft je genoeg inspiratie voor een stunning kerstmenu. Van een compleet wildmenu tot een menu voor de allerkleinsten en van een geheel glutenvrij kerstmenu tot een verrukkelijk vegan menu. We zetten ze allemaal voor je op een rij. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

jouw kerst begint bij delicious.

Check in bij Hotel delicious. voor al je kerstinspiratie. Van cocktailbar tot homemade à la carte-menu en van schuif-maar-aan-feestbuffet tot roomservice voor twee. Iedereen is welkom om aan te schuiven bij dit extra dikke, extra luxe & extra lekkere delicious. kerstnummer!

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Dan ben je aan het juiste culi-adres. Laat je e-mailadres achter en word 2x per week geïnspireerd met heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én ontvang direct onze speciale aanbiedingen.