kerst 22 recepten

kerst 2022

Hoe we kerst ook vieren dit jaar, dat er een tafel gevuld met heerlijk eten staat is in ieder geval zeker. Misschien bestaat kerst 2022 wel uit een aantal diners: voor twee, vier of zes personen. Het betekent in ieder geval tijd voor elkaar en tijd om je lekker uit te sloven in de keuken. 

We geven je de allerlekkerste kerstrecepten van easy voorgerechten, tot prachtige braadstukken voor het hoofdgerecht en geweldige showstoppers als dessert

Kortom: alles voor een delicious. kerstdiner! 

Kerstlijstjes

delicious. kerstmenu's

Heb je nog geen definitieve keuze kunnen maken wat betreft je kerstdiner? Geeft niets, delicious. geeft je genoeg inspiratie voor een stunning kerstmenu. Van een compleet wildmenu tot een menu voor de allerkleinsten en van een geheel glutenvrij kerstmenu tot een verrukkelijk vegan menu. We zetten ze allemaal voor je op een rij. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

de smaak van vakantie!

De vakantiebestemming van dit delicious.magazine is 100% ten zuiden van waar we ons normaal bevinden…naar al die heerlijke landen rond de Méditerranée. Van de Côte d’Azur naar Spanje. Of net de andere kant op, naar de Italiaanse en Griekse schiereilanden. Van een Italiaanse pizza-party tot tafels vol Griekse mezze, zelf geshakete cocktails of een warme Spaanse paëlla. We gaan op reis met mes & vork!

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.