De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

5x onze favoriete gerechten met venkel

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Venkel heeft een heerlijk zoete anijsachtige smaak en combineert goed met veel andere ingrediënten. Je verwerkt venkel makkelijk in een soep, maar kan ‘m ook grillen, bakken, konfijten of heel dun snijden en rauw aan een salade toevoegen. Dit zijn onze favoriete gerechten met venkel.

 

Jaimy Oliver's Lasagne - delicious

Lasagne à la Jamie Oliver: met langzaam gegaarde florentijnse venkel, zoete prei en kazen

Bij deze briljante lasagne draait alles om het optimaal benutten van de geweldige zoete smaken van de venkel en prei. Als je ‘m met liefde en aandacht opbouwt, zet je hiermee een volmaakte klassieker op tafel.
Maak ook eens deze heerlijk krokante cobb salad van Jamie Oliver.

>> naar recept

 

venkelsoep met rivierkreeft - delicious

venkelsoep met rivierkreeft

Yvette van Boven: ‘Chique soep! Met zelfgemaakte venkelzaadrouille erbij is het een van de lekkerste soepen. Ik méén het!’
Liever vega? Maak dan venkel-linzensoep met gegrilde geitenkaasbroodjes.

>> naar recept

 

sinaasappel-venkelsalade met zwarte olijven en waterkersdressing | delicious

sinaasappel-venkelsalade met zwarte olijven en waterkersdressing

Dit vega voorgerecht met sinaasappel en venkel is heerlijk fris en licht. Liever een complete maaltijd van deze salade maken? Geef er geroosterde biefstuk of ribeye bij!

>> naar recept

 

shakshuka

shakshuka met venkel en gekonfijte citroen

In het land van oorsprong Tunesië een klassieker en hier nu een trend, waarop talloze variaties mogelijk zijn. Zoals deze met venkel en gekonfijte citroen.
Er zijn nog meer recepten voor zachte eitjes. Cocottes bijvoorbeeld!

>> naar recept

 

venkelbouillon

venkelbouillon met kalfsgehaktballetjes

Janneke maakt met slechts vier ingrediënten een venkelbouillon. De anijssmaak ervan is heerlijk in combinatie met mosterd en zachte kalfsballetjes. 

>> naar recept

venkelbouillon