Leer nóg beter koken met de delicious.academy!
Wil jij nóg beter leren koken van onze culinaire experts? Dan is dit je kans! Volg een online cursus of live masterclass bij de delicious. academy en leer bijvoorbeeld brood & cake bakken als de beste. Altijd in je eigen keuken, je eigen tijd én je eigen tempo. Meld je nu aan!
Vic’s kitchen stories: milk washed spirits
Victor de Launay deelt in Vic’s kitchen stories zijn culinaire hersenspinsels en projecten. Van cider
wokkomkommers en nog 4 komkommersoorten om (zsm) uit te proberen
Leer alles over de beste komkommersoorten om te snacken of om van te genieten in
het zomerseizoen heeft een (grill)streepje voor: alle BBQ technieken uitgelegd
Tijd voor een nieuwe special! Geurige rookwolken, gloeiende kolen en sappige, glimmende ingrediënten met licht-zwarte
Vic’s kitchen stories: milk washed spirits
Victor de Launay deelt in Vic’s kitchen stories zijn culinaire hersenspinsels en projecten. Van cider
wokkomkommers en nog 4 komkommersoorten om (zsm) uit te proberen
Leer alles over de beste komkommersoorten om te snacken of om van te genieten in
Vic’s kitchen stories: milk washed spirits
Victor de Launay deelt in Vic’s kitchen stories zijn culinaire hersenspinsels en projecten. Van cider
wokkomkommers en nog 4 komkommersoorten om (zsm) uit te proberen
Leer alles over de beste komkommersoorten om te snacken of om van te genieten in
het zomerseizoen heeft een (grill)streepje voor: alle BBQ technieken uitgelegd
Tijd voor een nieuwe special! Geurige rookwolken, gloeiende kolen en sappige, glimmende ingrediënten met licht-zwarte
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Dan ben je aan het juiste culi-adres. Laat je e-mailadres achter en word 2x per week geïnspireerd met heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én ontvang direct onze speciale aanbiedingen.
42x zomer...van salade tot bbq
Groninger lunch bij Sepia
Sieta Schellinger en Fareeda van der Marel zijn de chefs en eigenaren van Sepia, een klein lunchrestaurant in Groningen. Hun eigenzinnige aanpak en filosofie zijn
4x culinair leesvoer voor de zomer
Past er nog een kookboek in je weekendtas? We hebben weer vier heerlijke exemplaren voor je op een rij gezet. Kook fijne vega gerechten met
in Moldavië vangen wijnboeren vluchtelingen uit Oekraïne op –en jij kunt helpen
Gelanceerd in 2014, maar nu relevanter dan ooit! Het wijnhuis Château Purcari ui Moldavië heeft sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne onderdak en
waarom drinken we deze rum cocktails niet elk weekend?
Of je de langste dag van het jaar al bent gepasseerd, of de winter je nog volop in zijn klauwen heeft: dit weekend doen we
hotspot: Bohiem in de Flevopolder
Een intiem diner met lokale en wilde ingrediënten, op open vuur gekookt. Kuilkoken, fermenteren, roken en garen in klei. Klinkt aantrekkelijk toch? Natafelen rond een
gespot: brioche con gelato krijgt een softijs-makeover
In Sicilië is brioche con gelato bij het ontbijt de gewoonste zaak van de wereld. Beleg een briochebroodje met een paar bollen Italiaans ijs (nooit
trend: azijn om te drinken (shrubs)
Geef fruit een upgrade deze zomer en maak er shrubs van: heerlijke, dorstlessende drankjes op basis van azijn. Ja, het lijkt een beetje op sladressing
net open: bakkerij Loof in Amsterdam
De nieuwe bakkerij Loof aan de Bilderdijkstraat voelt heel vertrouwd, als een oude vriend die je al heel lang niet hebt gezien, maar waarvan je