Maureen (1)

Koken in tijden van Corona

Maureen Belderink, hoofdredacteur van delicious.magazine, vertelt in haar kookdagboek hoe ze er in tijden van Corona het beste én het lekkerste van maakt.

Lees je mee?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Dan ben je aan het juiste culi-adres. Laat je e-mailadres achter en word 2x per week geïnspireerd met recepten en foto’s om je vingers bij af te likken, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én ontvang direct onze speciale aanbiedingen.

Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.