Word een pasta pro met Roberta

Leer alles over het maken van zelfgemaakte pasta door tv-kok & kookboekauteur Roberta Pagnier. Ze laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt, van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli.

Lees hier meer over deze cursus!

Be a better cook

asperges invriezen: zo pak je het aan

Of je nu het aspergeseizoen wil rekken of gewoon te veel asperges hebt gekocht: asperges invriezen biedt uitkomst!

meer vezels eten? ga voor deze vezelrijke ingrediënten

Vezels geven een verzadigd gevoel, houden je darmen gezond en stimuleren je spijsvertering. Kun jij een extra portie gebruiken, lees verder!

10 manieren om meer te doen met balsamico

Welke balsamico je ook kiest, het is veelzijdiger dan je denkt, gebruik het eens anders dan alleen in een dressing.

Recepten collecties

4x courgettesoep – recepten die je iedere dag van het jaar wil maken

Courgettesoep is een allemansvriend: hij doet 't het hele jaar goed en valt bij iedereen in de smaak. Bekijk de recepten in het artikel!

11 recepten met radijs

Het seizoen van de radijsjes is weer aangebroken. Maak een lekkere salade met radijs, vul een aardappel of maak soep van het loof.

Moederdag taart! 13x zoet om deze week voor je moeder te bakken

Het is best cliché om iets te bakken voor Moederdag, maar hé, maakt het uit? Iedereen is toch gek op zelfgemaakt zoet?

37x ontbijtrecepten voor Moederdag

Of ze nou een zoetekauw is of liever de dag begint met een gebakken eitje: voor deze ontbijtrecepten voor Moederdag wil elke moeder opstaan.

12 lente ovenschotel recepten die het meeste uit het seizoen halen

Het is weer dringen voor de koelkast: maken we een lente ovenschotel met asperges, gaan we voor daslook, radijsjes of...

6x spareribs – onze favorieten!

Heerlijk gemarineerd vlees dat van het bot valt, daar kun je ons voor wakker maken. Dit zijn zes van onze favoriete recepten voor spareribs.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.

wordt vlees écht malser als je het eerst dichtschroeit?

Je leest het wel vaker in kookboeken: 'braad het vlees aan zodat alle sappen ingesloten worden'. Maar is dat ook écht het geval?

19 uitjes, workshops en lekkers om cadeau te doen op Moederdag

Je moeder verrassen op Moederdag, zonder zelf uren in de keuken te staan? Dat kan, want je maakt haar net zo blij met één van deze cadeaus.

waarom is een blikje tomatenpuree gezonder dan een verse tomaat?

Fresco beschrijft haar gedachten en bedenkingen over het voedselsysteem, en een verrassend inzicht; dat tomatenpuree gezonder is dan vers!

de 6 populairste Instagram-recepten van april vieren de lente

In de maand april zijn dit de Instagram-recepten die jullie massaal aanklikten op ons kanaal, en toeval of niet: ze zijn allemaal vega!

is extra kurkuma nemen gezond?

Steeds meer drankjes claimen dat kurkuma gunstige effecten heeft op je gezondheid. Is extra kurkuma nemen gezond?

dít vind je in het extra krokante nummer van delicous.

Krokant en knapperig, daar gaan we voor in de maand mei. De beste bites in blader- en filodeeg, nieuwe crispy gerechten en heel veel meer.

dé checklist voor de lenteschoonmaak van je keuken

Nu de zon zo lekker door je keukenraam schijnt, staat er een spotlight op. Tijd voor een lenteschoonmaak van je keuken.

waarom wil je peulvruchten en granen combineren?

Heb jij ook geleerd dat het combineren van peulvruchten en granen zorgt voor een compleet en bruikbaar eiwit voor het menselijk lichaam?
Al ons foodnieuws