nr.1 foodmagazine

7x favoriete cheesecakerecepten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Cheesecake is bij velen favoriet en dat is niet zonder reden. Zo’n romige cheesecake is namelijk niet moeilijk om te maken en je kunt er ook nog eens eindeloos mee variëren! Zoet, fris, zwaar, luchtig: er is voor iedereen een cheesecake. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een aantal cheesecakerecepten voor je op een rij gezet. 

Ook héél lekker! Deze kwarktaart met karamelrabarber en -vijgen.

7x favoriete cheesecakerecepten

  • raw cheesecake met abrikozen
  • kersen-cheesecake
  • new york cheesecake met chocoladeglazuur
  • kervel-cheesecakejes à la minute
  • cheesecake met yoghurt, honing en pistacheconfetti
  • cheesecakejes met gemarineerde bramen
  • citroen-frambozencheesecake

raw cheesecake met abrikozen

Het zoet in deze raw cheesecake komt van abrikozen, dadels en rauwe honing. Cashews geven een extra romige smaak en maken de taartvulling fluweelzacht. 

>> naar het recept

kersen-cheesecake

Heb je veel oogst van je kersenboom? Heb je lekker een kistje geplukt in de boomgaard? Of ben je gewoon dol op kersen? Maak dan deze zalige zoete en frisse zomertaart. Niemand die bestand is tegen deze kersen-cheesecake.

>> naar het recept

new york cheesecake met chocoladeglazuur

We geven je een onovertroffen NY cheesecake met royaal veel roomkaas. laat de cheesecake afkoelen in de oven, dan is de kans op barsten miniem. Kleine barstjes verstop je gewoon onder een dikke laag chocoladeglazuur…

>> naar het recept

kervel-cheesecakejes à la minute

Dit is een dessert met een echt WOW-effect. Fris en ook klein beetje kruidig.

>> naar het recept

cheesecake met yoghurt, honing en pistacheconfetti

Iedere gelegenheid wordt nét iets feestelijker met taart! Deze frisse cheesecake met yoghurt versier je met honingslingers en pistacheconfetti.

>> naar het recept 

cheesecakejes met gemarineerde bramen

Rutger bakt voor delicious. mini cheesecakejes met een frisse topping van bramen in muntsiroop. Zoet en toch lekker fris dankzij de munt. Tip van Rutger: Om na het afkoelen en opstijven de papiertjes makkelijker van de cheesecakejes af te halen, zet je ze 15 minuten van tevoren in de vriezer.

>> naar het recept 

citroen-frambozencheesecake

Van alle cheesecakerecepten is dit misschien wel onze favoriet: lekker fris met citroen verse frambozen. Ideaal bij de koffie of als onweerstaanbaar dessert.

>> naar het recept

cheesecake met frambozen
cheesecake 2018-02