7x feestelijke amuses

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Begin de avond goed met een heerlijk hapje. Van eendenkroketjes met grapefruit-pepermayonaise tot ceviche van oesters met een Mexicaanse twist! Dé manier om indruk te maken op gasten.

Ook een superfeestelijk hapje: oestertempura met cavadip!

eendenkroket met grapefruit en mayonaise | delicious

eendenkroket met grapefruit-pepermayonaise

Ga voorbij aan de kroket en maak deze feestelijke eendenkroket met mayonaise van grapefruit en peper. Het zuurtje van de grapefruit gaat perfect bij de authentieke smaak van eend.
Vega kroketje? Probeer dan onze pompoen-saffraankroket met paprika-hazelnootdip,

>> naar het recept

Snelle dumplings - delicious

snelle dumplings met zoetzure venkel

Maak maar een dubbele hoeveelheid van deze dumplings, want ze zijn superlekker! De officiële naam is potstickers, omdat ze na het stomen gebakken worden en dan een beetje aan de pan plakken.
Organiseer dit weekend een Aziatisch avondje en maak dan ook deze gestoomde broodjes.

>> naar het recept

mosselen

gevuld ei met avocadocrème en garnalen

Een gezonde, lekkere variant op de oud- Hollandse klassieker met mayo. Een fijn hapje in het weekend. Glas wijn of speciaalbier erbij, klaar!

>> naar het recept

kaassoepjes-delicious

kaassoesjes

Prima hapje bij de borrel: kaassoesjes met welsh rarebit vulling. Soesjesdeeg is niet moeilijk om te maken: boter, bloem en water bij elkaar en flink roeren. Je vult de goudgele soesjes met een zachte vulling van kaas, mosterd, ei en bier of cider.

>> naar het recept

pizzaspiraaltjes-delicious

pizzaspiraaltjes

Heerlijke pizzaspiraaltjes waarmee je je borrel extra glans geeft, je lekkere trek stilt, je kaasplankje update… Kortom: het ideale hapje!

>> naar het recept

doperwtentoast met mozzarella | delicious

doperwtentoast met buffelmozzarella, citroen & basilicum

Feesthapje vooraf? Deze toastjes met mozzarella, doperwten, oude kaas en basilicum smaken naar meer! Ook fijn: deze heerlijke toastjes staan binnen 15 minuten op tafel. Genoeg tijd voor je gasten dus!

>> naar het recept

ceviche oesters hapje -delicious

ceviche van oesters met tijgermelk, koriander, jalapeño en maïs

In tegenstelling tot wat je misschien denkt: vis is makkelijk! Zeker met deze eenvoudige recepten van culinair redacteur Merijn Tol. Van oesters maakt zij heerlijke ceviche met koriander, jalapeño en maïs. Oesters voor iedereen!

>> naar het recept

ceviche oesters hapje -delicious