7 snelle trifle recepten
Snelle trifles zijn je nieuwe go-to als je iets spectaculairs wilt, zonder de stress. We delen tips en trucs voor geweldige trifle resultaten.
Snelle trifles zijn je nieuwe go-to als je iets spectaculairs wilt, zonder de stress. We delen tips en trucs voor geweldige trifle resultaten.
Een cocktail hoeft helemaal geen alcohol te hebben. Zonder alcohol kan het net zo lekker en feestelijk zijn als een cocktail.
Ga dit jaar voor een kerst high tea in plaats van je klassieke brunch. Want zeg zelf, wat is er gezelliger dan een tafel vol zoet én hartig?
Heb je het over carpaccio, dan heb je het doorgaans over dungesneden rauwe runderlende. Bekijk onze variaties op de klassieker!
Dek ’s ochtends de tafel mooi met lange kaarsen, een kleurrijk tafelkleed en vul hem met kerstontbijt recepten waar iedereen zin in heeft.
Is er voldoende ruimte in de oven, of kun je de kerstbijgerechten misschien beter in de airfryer bereiden? Ja? Lees verder!
Zijdezachte zoete en luchtige mousse die wegsmelt in je mond is een ideaal feesttoetje. Je kunt het gerust al een dag eerder maken.
Rosbief, varkensschouder of lamsbout: een groot gebraad is altijd een showstopper. Dit zijn de beste tips voor braden in de oven.
Met deze zalm en croute (of zalmpastei) steel je de show. Met deze stap voor stap uitleg is het eigenlijk een makkie.
Wat ís het verschil tussen banketbakkersspijs en amandelspijs? En hoe ontdek je of er in jouw banketstaaf of kerststol wel écht amandel zit?
én met een leuke twist.
Of het nu traditionele kalfs-, runder- of varkensrollade is of een rollade van vis, kip, kalkoen of groente: zo’n gevulde rol blijft een spektakelstuk.
Heb je wat over na de feestdagen? Dan borrelt misschien de vraag op: kun je aardappelpuree later opwarmen? We vertellen het je.
Romige saus bij vlees, kip of vis is heerlijk, maar hij mag niet gaan schiften. Saus toch geschift? Zo los je het op!
Heb je wat over na de feestdagen? Dan borrelt misschien de vraag op: kun je aardappelpuree later opwarmen? We vertellen het je.
Romige saus bij vlees, kip of vis is heerlijk, maar hij mag niet gaan schiften. Saus toch geschift? Zo los je het op!
Elke kok moet weten hoe je gevogelte in stukken verdeelt. Wij geven je al onze tips & tricks (en een paar heerlijke recepten).
Heb je nog geen definitieve keuze kunnen maken wat betreft je kerstdiner? Geeft niets, delicious. geeft je genoeg inspiratie voor een stunning kerstmenu. Van een compleet wildmenu tot een menu voor de allerkleinsten en van een geheel glutenvrij kerstmenu tot een verrukkelijk vegan menu. We zetten ze allemaal voor je op een rij. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!