fris voorgerecht? 21 gerechtjes die ruimte laten voor de rest van je kerstdis
Staat het op jouw kerstmenu een heavy gebraad en een indrukwekkend dessert? Dan begrijpen we dat je gaat voor een lekker fris voorgerecht.
Staat het op jouw kerstmenu een heavy gebraad en een indrukwekkend dessert? Dan begrijpen we dat je gaat voor een lekker fris voorgerecht.
Pompoen is niet alleen een erg populair ingrediënt in risotto’s, curry’s en soepen, ook voor pasta is pompoen een heerlijk ingrediënt.
Voel jij vooral stress? Bekijk dan deze lijst, want waarom zou je ingewikkelde fratsen uithalen als er ook gemakkelijke kerstrecepten zijn?
Koken voor een gezelschap is een leuke uitdaging. Om je te helpen zetten we onze favoriete makkelijke desserts voor grote groepen op een rij!
Met deze vegan voorgerechten zorg je ervoor dat iedereen aan tafel zich welkom voelt. Welk recept ga jij sowieso maken deze feestdagen?
Vraag iedereen die je lief is en zet je tafel vol kleurrijk eten.
Zijdezachte zoete en luchtige mousse die wegsmelt in je mond is een ideaal feesttoetje. Je kunt het gerust al een dag eerder maken.
Rosbief, varkensschouder of lamsbout: een groot gebraad is altijd een showstopper. Dit zijn de beste tips voor braden in de oven.
Met deze zalm en croute (of zalmpastei) steel je de show. Met deze stap voor stap uitleg is het eigenlijk een makkie.
Wat ís het verschil tussen banketbakkersspijs en amandelspijs? En hoe ontdek je of er in jouw banketstaaf of kerststol wel écht amandel zit?
én met een leuke twist.
Of het nu traditionele kalfs-, runder- of varkensrollade is of een rollade van vis, kip, kalkoen of groente: zo’n gevulde rol blijft een spektakelstuk.
Chocolade & room zijn samen een bekroning van de lekkerste desserts. Ook al is de naam heel chic, perfecte ganache is supersimpel te maken.
Pocheren is een zachte kookmethode op het fornuis, maar als het op het fornuis (of de inductieplaat) kan, dan ook in de slowcooker!
Chocolade & room zijn samen een bekroning van de lekkerste desserts. Ook al is de naam heel chic, perfecte ganache is supersimpel te maken.
Pocheren is een zachte kookmethode op het fornuis, maar als het op het fornuis (of de inductieplaat) kan, dan ook in de slowcooker!
Lardo is rugspek van het Italiaanse Cinta Cenese varken. Maar wat doe je ermee? En waar smaakt het allemaal lekker bij? Je leest het hier.
Heb je nog geen definitieve keuze kunnen maken wat betreft je kerstdiner? Geeft niets, delicious. geeft je genoeg inspiratie voor een stunning kerstmenu. Van een compleet wildmenu tot een menu voor de allerkleinsten en van een geheel glutenvrij kerstmenu tot een verrukkelijk vegan menu. We zetten ze allemaal voor je op een rij. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!