KERSTMENU: EASY

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op zoek naar kerstinspiratie voor een makkelijk kerstmenu? Wij geven je een easy, maar toch feestelijk kerstmenu met knolselderijsoep met karamelappel, ossenhaas met bietenkruidenstamppot en een heerlijke mascarponemousse om mee af te sluiten.

Meer kerstinspiratie? Een overzicht van al onze kant-en-klare kerstmenu’s vind je hier handig bij elkaar.

Voorgerecht (soep)

knolselderij-soep-delicious

knolselderij-bonensoep met chorizo en karamelappel

Er gaat niets boven een dampende kom soep. De heerlijke aardse smaak van knolselderij gaat perfect in deze soep met kruidige chorizo en zoete karamelappel.

>> naar het recept

Voorgerecht

tartare van witvis citroenolie, tijm, hazelnoot - delicious

tartare van witvis met citroenolie, hazelnoot en sumak

Rauwe witvis is een ideale basis voor tartare: voeg je eigen smaken en een lekkere crunch toe. Superlekker en zo klaar! Probeer ook eens tartare van rauwe rivierkreeft.

>> naar het recept

Hoofdgerecht (vis)

geblakerdezalm-deliciousmagazine

geblakerde zalm met avocadopuree & little gem

Zodra de zon zich vaker laat zien, ga je vanzelf lichter koken. Wij gaan los met lichte, verse gerechten boordevol smaak en met groenten van het seizoen. Wat dacht je van deze geblakerde zalm met avocadopuree? Een feestje! 

>> naar het recept

Hoofdgerecht (vlees)

ossenhaaspuntjes met bieten-kruidenstamppot - delicious

ossenhaas met bietenkruidenstamppot

Met mooie verse ingrediënten hoef je niet veel te doen om een feestelijk gerecht te maken. Neem deze heerlijke ossenhaaspuntjes met kruidige stamppot. Simpel, maar oh zó lekker!
Serveer deze salade met groene asperges en cranberry's erbij.

>> naar het recept

Nagerecht

citroen-mascarponemousse met amaretticrunch

Janneke’s mascarponemousse met amaretticrunch en citroen is fris en tegelijkertijd heerlijk romig. 

>> naar het recept

geblakerdezalm-deliciousmagazine