Op zoek naar inspiratie voor het kerstmenu? Wij geven je een feestelijk kerstmenu met hert, gebakken harder met amandel, daube met wagyu rundvlees en een prachtige merinquetaart én een kokos-limoentaart met ananasvulling!
Meer kerstinspiratie? Bekijk ook eens ons klassieke kerstmenu!
Voorgerecht
Wijntip: deTenute del Cerro Rosso di Montepulciano. Lekker kruidig, met tonen van kersen.
Hoofdgerecht (vis)
Wijntip: de heerlijk frisse Domäne Wachau Grüner Veltliner. Een wijn met de frisheid van grapefruit, limoen met daarnaast kruiden en de kenmerkende witte peper.
Hoofdgerecht (vlees)
Wijntip: de Tokara Director’s Reserve. Een cabernet sauvignon gedomineerde Bordeaux blend met petit verdot, merlot, cabernet franc en malbec.
Nagerecht
Wijntip: de Muscat de Beaumes de Venise. Een dessertwijn met een zoete, fruitige smaak.