Op zoek naar inspiratie voor het kerstmenu? Wij geven je een feestelijk kerstmenu met hert, gebakken harder met amandel, daube met wagyu rundvlees en een prachtige merinquetaart én een kokos-limoentaart met ananasvulling!
Meer kerstinspiratie? Bekijk ook eens ons klassieke kerstmenu!
Voorgerecht
![hert met druiven delicious.](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2018/11/hert-met-druiven-300x300.jpg)
Wijntip: deTenute del Cerro Rosso di Montepulciano. Lekker kruidig, met tonen van kersen.
Hoofdgerecht (vis)
![harder](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2018/03/DEL_150117_0160-3-300x300.jpg)
Wijntip: de heerlijk frisse Domäne Wachau Grüner Veltliner. Een wijn met de frisheid van grapefruit, limoen met daarnaast kruiden en de kenmerkende witte peper.
Hoofdgerecht (vlees)
![deglaceren daube met wagyu rundvlees delicious.](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2018/12/daube-met-wagyu-rundvlees-300x300.jpg)
Wijntip: de Tokara Director’s Reserve. Een cabernet sauvignon gedomineerde Bordeaux blend met petit verdot, merlot, cabernet franc en malbec.
Nagerecht
![meringue met chocolade & hazelnootlikeur - delicious](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2018/05/merengue-1-300x300.jpg)
Wijntip: de Muscat de Beaumes de Venise. Een dessertwijn met een zoete, fruitige smaak.
![kokos-limoentaart met ananasvulling - delicious|](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2019/11/kokos-limoentaart-met-ananasvulling-delicious-500x500.jpg)