6x verrukkelijke pizza’s (plus basisdeegrecept!)

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Je hebt ze in alle soorten & maten en je kunt het qua ingrediënten zo gek niet bedenken of iemand heeft ’t ooit op een pizza gedaan. Stook je oven heet en bak voor al je vrienden een van deze zes heerlijke pizza’s (of kies er meerdere uit). We love pizza!

Lees ook: zelf pizza’s maken, alle do’s & don’ts op een rij.

pittige mini-pizza's met garnalen - delicious

pittige mini-pizza’s met garnalen

Trakteer dit weekend op pittige mini-pizza’s met garnalen. Natuurlijk homemade, want die zijn het allerlekkerst! Maak meteen een paar extra porties deeg en saus als je toch bezig bent, handig om in de vriezer te hebben. Toch liever een grote pizza? Probeer dan deze snelle pizza met pepperoni en burrata. 

>> naar het recept

pizza met gemengde tomaten en pesto - delicious

pizza met tomaten en pesto

De ultieme combi: pizza met tomaten en pesto. Alles zelfgemaakt, van het deeg en de pizzasaus tot de pesto. Dan smaakt je pizza zoals in Italië, superlekker dus! Kies goed rijpe tomaten in verschillende kleuren, dat ziet er leuk uit.

>> naar het recept

pizza met blauwe kaas en geroosterde pompoen - delicious

pizza met blauwe kaas en pompoen

Pizzaparty! Maak dit weekend deze pizza met blauwe kaas en geroosterde pompoen. Helemaal zelfgemaakt, van het deeg tot de saus én de geroosterde pompoen voor de topping.
Bekijk voor meer pizza-inspiratie deze 6 heerlijke groentepizza's!

>> naar het recept

pizza parmigiana - delicious

pizza parmigiana

Een topper voor het weekend, deze pizza parmigiana met aubergine en romige buffelmozzarella. Helemaal zelfgemaakt, het deeg én de saus én de heerlijke topping. Nodig je vrienden uit en hang de pizzaioli uit. Maak je oven zo heet mogelijk en bak voor iedereen zo’n vegetarische pizza parmigiana!

>> naar het recept 

pizza met Turkse smaken - delicious

pizza met lamsgehakt, komijn & couscous

Deze pizza met Turkse smaken heeft een Italiaanse basis, maar is geïnspireerd op de Turkse pizza. Er gaat lamsgehakt op, koriander, komijn en zelfs een beetje couscous. In de yoghurtsaus on top zit pittige harissa. Maak kennis met je nieuwe weekendfavoriet!

>> naar het recept

pizza met perzik en geitenkwark - delicious

pizza met perzik en geitenkwark

Wat een topper: pizza met perzik en geitenkwark. Zelfgemaakt, dus superlekker. De combi van kwark en fruit maakt ‘m heel bijzonder. Geen rijpe perziken te vinden? Kies dan voor ander steenfruit: nectarines, abrikozen of pruimen. Stook je oven heet en bak komend weekend voor je vrienden deze zoete pizza! Ook trek in een hartige pizza? Bekijk hier het recept voor mini-pizza's met pittige garnalen. 

>> naar het recept

pizza met blauwe kaas en geroosterde pompoen - delicious