6x de lekkerste groentepizza’s

Als er één gerecht is waar je eindeloos mee kan variëren, dan is het pizza. Deze keer gaan wij voor 6x de lekkerste vega pizza’s. Ook vleesliefhebbers vallen voor ‘gehakt’ van bijvoorbeeld bloemkool. En aardappelschijfjes zijn misschien nog wel lekkerder op je pizza dan ham.

groentepizza met pittig ‘gehakt’ van bloemkool - delicious

groentepizza met pittig ‘gehakt’ van bloemkool

Als je deze groentepizza met pittig ‘gehakt’ hebt geproefd, wil je nooit meer pizza met vlees. Het pittige gehakt is gemaakt van bloemkool en echt heel erg lekker, daar mist niemand iets aan!
Nog een variant op groentepizza’s? Probeer deze pizza met aubergine eens.

>> naar het recept 

roerdeegpizza met aardappel | delicious

roerdeegpizza met aardappel, paddenstoel en truffel

De beste pizza maak je thuis. En deze roerdeegpizza met aardappel, paddenstoelen en truffel is daar het perfécte voorbeeld van. Met onder meer truffelolie, mascarpone en kastanjechampignons is deze pizza één grote smaakexplosie.
En een roerdeeg? Dat is een deeg dat je niet hoeft te kneden, alleen te roeren. Supermakkelijk en héél leuk om met kinderen te maken. Kleine disclaimer: de kans is groot dat de keuken ontploft...

>> naar het recept 

snelle pizza met aubergine en knoflook | delicious

snelle pizza met aubergine en knoflook

Kleine inspanning, groots resultaat, met deze snelle pizza met aubergine en knoflook. Kant-en-klaar Libanees flatbread is een perfecte pizzabodem. Voeg onder meer oertomaten, mozzarella en rucola toe en geníet.

>> naar het recept 

pizza hawaï met ‘ham’ van zoete aardappel

pizza hawaï met ‘ham’ van zoete aardappel

Zin in een pizza hawaï, maar dan vegetarisch? Vervang de ham door zoete aardappel. Met alleen groenten en fruit op je pizza krijg je nét zo’n rijke smaak.
Liever de pizzabodem from scratch? Volg dan hier de tips van pizzachef Silvio Cicchi.

>> naar het recept 

pizza half & half: groenten en kaas met ui

Voor als je niet kunt kiezen; de pizza half & half. Met aan de éne kant heerlijke groenten en aan de andere kant kaas met ui. Deze vega pizza met groenten als vleesvervanger is superlekker!
Trek in nóg een groentepizza? Probeer één van deze zes variaties eens.

>> naar het recept

gegrilde pizza met courgette en geitenkaas - delicious

gegrilde pizza met courgette en geitenkaas

Deze gegrilde pizza met courgette en geitenkaas is lekker knapperig. Met groenten als ‘vleesvervanger’ is deze pizza helemaal compleet! En no fuss, want deze pizza staat binnen 20 minuten op tafel.
Nog een heerlijke groentepizza? Probeer deze pizza met aubergine en knoflook eens!

>> naar het recept 

pizza hawaï met ‘ham’ van zoete aardappel