15 kerstontbijt recepten waarvoor je uit bed wilt komen
Dek ’s ochtends de tafel mooi met lange kaarsen, een kleurrijk tafelkleed en vul hem met kerstontbijt recepten waar iedereen zin in heeft.
Dek ’s ochtends de tafel mooi met lange kaarsen, een kleurrijk tafelkleed en vul hem met kerstontbijt recepten waar iedereen zin in heeft.
Is er voldoende ruimte in de oven, of kun je de kerstbijgerechten misschien beter in de airfryer bereiden? Ja? Lees verder!
Met een tussengerecht voeg je een extra gang toe en maak je van een gewoon diner iets speciaals. Het is immers kerst!
Wat als we je beloven dat het recept voor stoofvlees niet veel meer is dan snijden en alles in 1 pan gooien? En dat wachten het pittigst is?
Er is niks zo gezellig als het kerstdiner beginnen met hapjes. Daarnaast geeft het ook ruimte voor de laatste voorbereidingen.
Onze kennis van de Franse taal is misschien wat stroef, maar heb je het over steak tartare, soufflé of tarte tatin? Dan heb je onze aandacht!
Zijdezachte zoete en luchtige mousse die wegsmelt in je mond is een ideaal feesttoetje. Je kunt het gerust al een dag eerder maken.
Rosbief, varkensschouder of lamsbout: een groot gebraad is altijd een showstopper. Dit zijn de beste tips voor braden in de oven.
Met deze zalm en croute (of zalmpastei) steel je de show. Met deze stap voor stap uitleg is het eigenlijk een makkie.
Wat ís het verschil tussen banketbakkersspijs en amandelspijs? En hoe ontdek je of er in jouw banketstaaf of kerststol wel écht amandel zit?
én met een leuke twist.
Of het nu traditionele kalfs-, runder- of varkensrollade is of een rollade van vis, kip, kalkoen of groente: zo’n gevulde rol blijft een spektakelstuk.
Elke kok moet weten hoe je gevogelte in stukken verdeelt. Wij geven je al onze tips & tricks (en een paar heerlijke recepten).
Hoe verser de coquilles, hoe beter. Soms maakt de visboer ze al voor je schoon, maar zelf doen kan ook prima. Zo open je ze in 4 stappen.
Elke kok moet weten hoe je gevogelte in stukken verdeelt. Wij geven je al onze tips & tricks (en een paar heerlijke recepten).
Hoe verser de coquilles, hoe beter. Soms maakt de visboer ze al voor je schoon, maar zelf doen kan ook prima. Zo open je ze in 4 stappen.
Bijgerechten zijn de piek op de kersttafel! Denk aan romige gratins, geroosterde groenten, frisse salades en natuurlijk die klassieke stoofperen.
Heb je nog geen definitieve keuze kunnen maken wat betreft je kerstdiner? Geeft niets, delicious. geeft je genoeg inspiratie voor een stunning kerstmenu. Van een compleet wildmenu tot een menu voor de allerkleinsten en van een geheel glutenvrij kerstmenu tot een verrukkelijk vegan menu. We zetten ze allemaal voor je op een rij. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!