nr.1 foodmagazine

gevulde kerrie-paaseieren

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Zonder eitjes geen pasen! Zoek je een extra lekker alternatief voor de klassieke gevulde paaseieren? Dat heb je nu gevonden; maak snel deze met hoemoes gevulde paaseitjes! Ziet er heel feestelijk uit en is vol smaak en staat dus zo op tafel.

Meer inspiratie met hoemoes? Kijk dan eens hier!

gevulde kerrie-paaseieren

6 hardgekookte eieren, met schil
150 g Maza kerrie hoemoes
snufje kerriepoeder (eventueel)
ook nodig: spuitzak met grote kartelmon

toppings

-lepeltje mangochutney met korianderblaadjes
-gehakte geroosterde kikkererwten, komijnzaad en peterselie
-verkruimelde stukjes poppadom met rode peper
-snufje kerriepoeder
-even in limoensap geweekte rode ui en komkommer
-geraspte kokos en vadouvan kruiden

Snijd het kapje van de afgekoelde eieren en lepel voorzichtig de dooier er uit. Prak de eidooiers door de hoemoes en breng op smaak met zout, peper en eventueel wat extra kerriepoeder. Doe de massa in een spuitzak en vul er de eitjes mee.

Zet ze in eierdopjes en bestrooi met een lekkere topping naar keuze.

IN SAMENWERKING MET MAZA

merijn ontdekt uien - delicious
Kom je naar de delicious. academy?

Tijdens de masterclasses in onze online academy leer je koken van de besten. Culinaire experts geven hun tips & tricks tijdens exclusieve online sessies onder leiding van de delicious. redactie.

Benieuwd naar het programma? Klik snel door, kies jouw favoriete masterclass & reserveer direct!

paaseieren