Gevulde kalkoen

Met kerst in het vooruitzicht stromen de vragen over kerstmaaltijden binnen. Zo ook deze:
Beste Delicious,
Graag zou ik met Kerst de gevulde kalkoen van Mister Kitchen maken. (delicious kerst 2010) Nu heb ik alleen een vraag; Zou ik de kalkoen in zijn geheel een dag van te voren kunnen bereiden? En dan evt. de dag zelf opnieuw kunnen opwarmen (in de oven)?
Ik heb al op internet gekeken voor een antwoord, maar ik kon niet iets duidelijks vinden. Zodoende dat ik mijn vraag aan jullie stel. Ik hoor graag van jullie.
Alvast vriendelijk bedankt en fijne, gezellige en heerlijke feestdagen toegewenst!
Sanne van Bohemen

Culinair redacteur Trudelies heeft wel een tip voor Sanne:
Beste Sanne,
Ja, je kan hem wel de dag ervoor maken, maar het kost je sowieso tijd om hem weer helemaal op te warmen op de dag zelf.
Ik zou hem dan 1/2 uur korter braden dan in het recept staat voordat je het folie verwijderd, dus dan heeft hij nog niet dat korstje en is nog niet helemaal gaar.
Dan de volgende dag nog afgedekt 1 uur in de goed voorverwarmde oven op 180°C, want de hele kalkoen moet dan wel weer opwarmen en tot binnenin gaar worden, dus dat heeft toch tijd nodig.
Dan nog zoals weer in het recept vermeld staat 1/2 uur ONAFGEDEKT verder braden en tot slot nog 20 min. onder aluminiumfolie in de  oven AFGEDEKT laten rusten, de temperatuur loopt dan binnenin nog een paar graden op.
En als je een grotere kalkoen hebt dan Mr Kitchen gebruikt, zou ik hem 1 uur en kwartier ofzo laten opwarmen, voordat het folie eraf gaat.
Ik hoop dat je aan deze informatie wat hebt,
Met vriendelijke groet,
Trudelies Schouten,
culinair redacteur delicious.