Pasen 2023
Maak deze paasdagen onvergetelijk met de lekkerste gerechten. Duik de keuken in met onze paasrecepten. We bieden je inspiratie voor het paasontbijt, de paasbrunch en natuurlijk het paasdiner. Want hoe je Pasen – of Pesach, de lente of het weekend – ook viert: deze dagen verdienen een extra lekker samenzijn!
IDEEëN voor Pasen
10x koude soep recepten
Handig voor te bereiden.
29x bakken voor een zalig zoet Pasen
De paasdagen vragen om een tafel vol lekkers. Weet je nog niet wat je gaat maken? Probeer een van deze heerlijke zoete recepten!
17x de lekkerste lentesoep voor Pasen
Groene lentegroenten spelen de hoofdrol in deze soepen voor Pasen. Trap jij de paasbrunch af met een romige soep, of een bouillon?
70x heerlijke ideeën voor het paasdiner
Pak lekker uit dit jaar, van klassiekers tot moderne twists: met deze recepten zet je een geweldig diner met Pasen op tafel.
klassiek paasmenu voor de hele familie
Een klassiek paasmenu, wat dat is verschilt natuurlijk per familie. Dit zetten wij op tafel: asperges, lam, doperwtjes en zalm uit de oven.
paasbuffet voor een grote groep: 40 ideeën
Als de familie zich straks meldt voor het paasbuffet, hoe pak je dat aan? En wat mag er echt niet ontbreken op tafel?
brunch boter voor Pasen
Zoete boter voor Pasen, want bij een paasontbijt, -brunch of -lunch hoort lekkere boter. We geven je vier onverwachtse variaties.
zo maak je zelf hollandaisesaus
Hollandaisesaus is een van de klassieke Franse botersauzen. Het is zalig bij gepocheerde eitjes, asperges en zalm, en nog bij heel veel meer andere gerechten.
super makkelijk een ei pocheren: slimme tips & tricks
Een perfect eitje pocheren: echte chefs doen ’t met gemak. Bij hun lijkt ’t easy en dat is het ook! Met deze tips doe je het net zo soepel.
wijn koud houden zonder dat-ie verdunt: 5 tips!
Met deze tips hoef je nooit meer lauwe wijn te drinken op een kleedje, en zorg je er ook nog eens voor dat-ie niet waterig wordt.
zo maak je échte piri piri saus
De aflevering van de Keuringsdienst van Waarde zal je vast niet zijn ontgaan: in geen
wijn koud houden zonder dat-ie verdunt: 5 tips!
Met deze tips hoef je nooit meer lauwe wijn te drinken op een kleedje, en zorg je er ook nog eens voor dat-ie niet waterig wordt.
zo maak je échte piri piri saus
De aflevering van de Keuringsdienst van Waarde zal je vast niet zijn ontgaan: in geen
uien karamelliseren in 5 minuten is een leugen – maar zo pak je het sneller aan
Een redacteur van een Amerikaanse website vroeg zich af waarom receptschrijvers vaak liegen over hoe lang het duurt om uien te karamelliseren.
we eten buiten!
Meer dan een eenvoudige (buiten)keuken én een zonnig plekje of terras heb je niet nodig om fijn buiten te eten in de zonnige zomermaanden. In dit zonnige juninummer vind je genoeg inspiratie om heerlijk buiten te eten.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.