pasen 2023 paasrecepten

Pasen 2023

Maak deze paasdagen onvergetelijk met de lekkerste gerechten. Duik de keuken in met onze paasrecepten. We bieden je inspiratie voor het paasontbijt, de paasbrunch en natuurlijk het paasdiner. Want hoe je Pasen – of Pesach, de lente of het weekend – ook viert: deze dagen verdienen een extra lekker samenzijn!

IDEEëN voor Pasen

brunch boter voor Pasen

Zoete boter voor Pasen, want bij een paasontbijt, -brunch of -lunch hoort lekkere boter. We geven je vier onverwachtse variaties.

hollandaisesaus

zo maak je zelf hollandaisesaus

Hollandaisesaus is een van de klassieke Franse botersauzen. Het is zalig bij gepocheerde eitjes, asperges en zalm, en nog bij heel veel meer andere gerechten.

we eten buiten!

Meer dan een eenvoudige (buiten)keuken én een zonnig plekje of terras heb je niet nodig om fijn buiten te eten in de zonnige zomermaanden. In dit zonnige juninummer vind je genoeg inspiratie om heerlijk buiten te eten. 

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.