5x de allerlekkerste plaattaarten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Met een plaattaart zijn je mogelijkheden eindeloos. Heb je keuzestress? Wij helpen een handje en delen onze lekkerste selectie plaattaarten.

5 x de lekkerste plaattaarten

griekse plaattaart met gemarineerde feta
Makkelijk doordeweeks eten, maar dan met een slimme twist zodat je het ook aan gasten kunt serveren: dat is hoe wij het graag zien. delicious.friend Janneke maakt vandaag voor ons deze Griekse plaattaart met gemarineerde feta.
naar recept
griekse plaattaart met filodeeg | delicious
kruidentaart met courgette
Wij zijn dol op hartige taart! En deze kruidentaart met courgette is heel easy, want de bodem maak je van bladerdeeg. Wil je hem nog lekkerder maken? Strooi dan samen met de kruiden ook wat specerijen als gemalen komijn, mild paprikapoeder of gestampt venkelzaad over de deegplakjes.
naar recept
plaattaart_Courgette - delicious
snijbiettaart met geroosterde knoflook
Zomeravondtip: groentetaart met snijbiet en geroosterde knoflook, versierd met flinterdunne plakjes radijs. Of doe er andere groente in, alles kan! En je kent dat vast wel, een koelkastla vol restjes ‘vergeten’ groenten. Gooi ze niet weg, maar stop ze in goed gevulde groentetaarten. No waste!
naar recept
groentetaart met snijbiet | delicious
lentetaart met kruidenroom
Er gaat niets boven knapperig bladerdeeg! De grote plak vers gekoelde bladerdeeg rol je direct met bakpapier (handig!) uit om in no time iets lekkers mee te bakken. delicious. maakt er een luchtige frisse lente-groentetaart met kwarteleitjes van. Voor een lichte lunch of zondagse brunch!
naar recept
lentetaart met kruidenroom | delicious
preitaartjes met ham, cheddar en basilicum
Deze supersnelle preitaartjes zijn in 30 minuten klaar. Ze zijn afgekoeld ook heerlijk uit het vuistje, dus ook handig om mee te nemen naar een picknick.
Gek op hartige taart? Maak dan ook eens deze tarte flambée van Janneke!
naar recept
Snelle zomerpreitaartjes - delicious
Snelle zomerpreitaartjes - delicious