Kookdagboek: Koken in tijden van Corona
Maureen Belderink, hoofdredacteur van delicious.magazine, vertelt in haar kookdagboek hoe ze er in tijden van Corona het beste én het lekkerste van maakt.
Koken in tijden van corona – waarom ik een Ottolenghi voorraad heb
Uitpakken met Ottolenghi doe ik graag als ik voor mensen kook. Maar ook doordeweeks koken doe ik graag met zijn recepten. Moeilijk? Totaal niet. En
Koken in tijden van Corona – don’t worry, eat curry!
‘Don’t worry’ is in tijden van corona makkelijker gezegd dan gedaan. Maar ‘eat curry’ kan onder alle omstandigheden. Ik eet heel vaak Indiase curry. Omdat
Koken in tijden van Corona – vandaag = bakdag!
Eigenlijk wil ik elke dag mijn oven aan hebben, gewoon om al die Corona-ellende even te vergeten en me te warmen aan het behaaglijke idee
Koken in tijden van Corona – asperges en ansjovishapjes
Wie denkt dat asperges en ansjovis geen goede combi vormen, heeft gelijk. En toch maakte ik het. Tja, het was een beetje vreemd culinair dagje.
Koken in de tijden van Corona – red de horeca!
Red de horeca! Dat is het devies. Want voor ons is het jammer dat we even niet uit eten kunnen, maar voor de horeca ondernemers
Koken in tijden van Corona – Indiase bloemkoolsteaks en Hollandse kost
Ik denk dat ik sinds ik het huis uit ben geen bloemkool meer heb gegeten. Maar sinds dat kooltje de afgelopen jaren een flinke culinaire
Koken in tijden van Corona – garnalencurry en tiramisu
Vanwege het Corona-virus wordt er even niet gekookt in de testkeuken maar bij de testkoks thuis. Redacteur Dosia Brewer is weliswaar geen testkok maar omdat
Koken in tijden van Corona – courgettekoekjes en rogvleugel
Het thuiswerken bevalt matig. We hebben het ondertussen ook gewoon toegegeven. We missen elkaar. De praatjes, de grapjes- zelfs de slecht – maar ook gewoon
Kookdagboek: koken in tijden van Corona
Thuis werken = thuis koken. Sinds de Corona crisis haar dwingt tot binnen blijven, is delicious.hoofdredacteur Maureen helemaal los gegaan in de keuken. Lees alles
Koken in tijden van Corona – Caesar salad en courgettekoekjes met halloumi
Ik ga er een groene dag van maken met een Caesar salad en cougettekoekjes met halloumi. Maandag is per slot van rekening ook een beetje
Koken in tijden van Corona – encore kip, frites en sla
Gisteren hebben we zo genoten van die heilige drie-eenheid (kip, frites, sla) dat we het gewoon nog een keer wilden. Maar nu deed ik het
Koken in tijden van Corona – Ottolenghi kip met frites
Het is weekend en vanavond gaan we bij vrienden eten. Maar man en ik hebben het er al 24 uur over. Moeten we wel of
Koken in tijden van Corona – comfort food!
Vandaag was de eerste echte thuiswerkdag. Ik werk regelmatig vanuit huis maar vandaag is het anders. Het is de eerste dag van een onafzienbare periode
Koken in tijden van Corona – hamsteren (sorry!)
Thuis werken = thuis koken. Maureen Belderink, hoofdredacteur van delicious.magazine, vertelt hoe ze er in tijden van Corona het beste en het lekkerste van maakt.