Ga naar content
facebook
pinterest
instagram
delicious
nr.1 foodmagazine
abonneren
  • home
  • recepten
    • voorgerechten
    • hoofdgerechten
    • nagerechten
    • zoet
    • mijn recepten
  • artikelen
    • foodnieuws
    • receptlijstjes
    • tips, tricks & tools
    • hotspots
  • Academy
  • shop
  • abonnementen
  • Home
  • kerst 2025
  • Recepten
    • voorgerecht
    • hoofdgerecht
    • nagerecht
    • zoet
    • mijn recepten
  • artikelen
    • foodnieuws
    • receptlijstjes
    • tips, tricks & tools
    • hotspots
  • Academy
  • Shop
abonneren

Kookdagboek: Koken in tijden van Corona

Maureen (1)

Kookdagboek: Koken in tijden van Corona

Maureen Belderink, hoofdredacteur van delicious.magazine, vertelt in haar kookdagboek hoe ze er in tijden van Corona het beste én het lekkerste van maakt.

Ottolenghi-delicious

Koken in tijden van corona – waarom ik een Ottolenghi voorraad heb

Uitpakken met Ottolenghi doe ik graag als ik voor mensen kook. Maar ook doordeweeks koken doe ik graag met zijn recepten. Moeilijk? Totaal niet. En

gele curry-delicious

Koken in tijden van Corona – don’t worry, eat curry!

‘Don’t worry’ is in tijden van corona makkelijker gezegd dan gedaan. Maar ‘eat curry’ kan onder alle omstandigheden. Ik eet heel vaak Indiase curry. Omdat

vlechtwerk

Koken in tijden van Corona – vandaag = bakdag!

Eigenlijk wil ik elke dag mijn oven aan hebben, gewoon om al die Corona-ellende even te vergeten en me te warmen aan het behaaglijke idee

asperges

Koken in tijden van Corona – asperges en ansjovishapjes

Wie denkt dat asperges en ansjovis geen goede combi vormen, heeft gelijk. En toch maakte ik het. Tja, het was een beetje vreemd culinair dagje.

Koken in de tijden van Corona – red de horeca!

Red de horeca! Dat is het devies. Want voor ons is het jammer dat we even niet uit eten kunnen, maar voor de horeca ondernemers

bloemkoolrecepten

Koken in tijden van Corona – Indiase bloemkoolsteaks en Hollandse kost

Ik denk dat ik sinds ik het huis uit ben geen bloemkool meer heb gegeten. Maar sinds dat kooltje de afgelopen jaren een flinke culinaire

tiramisu

Koken in tijden van Corona – garnalencurry en tiramisu

Vanwege het Corona-virus wordt er even niet gekookt in de testkeuken maar bij de testkoks thuis. Redacteur Dosia Brewer is weliswaar geen testkok maar omdat

rogvleugel

Koken in tijden van Corona – courgettekoekjes en rogvleugel

Het thuiswerken bevalt matig. We hebben het ondertussen ook gewoon toegegeven. We missen elkaar. De praatjes, de grapjes- zelfs de slecht – maar ook gewoon

Maureen (1)

Kookdagboek: koken in tijden van Corona

Thuis werken = thuis koken. Sinds de Corona crisis haar dwingt tot binnen blijven, is delicious.hoofdredacteur Maureen helemaal los gegaan in de keuken. Lees alles

courgettekoekjes - delicious

Koken in tijden van Corona – Caesar salad en courgettekoekjes met halloumi

Ik ga er een groene dag van maken met een Caesar salad en cougettekoekjes met halloumi. Maandag is per slot van rekening ook een beetje

Koken in tijden van Corona – encore kip, frites en sla

Gisteren hebben we zo genoten van die heilige drie-eenheid (kip, frites, sla) dat we het gewoon nog een keer wilden. Maar nu deed ik het

Koken in tijden van Corona – Ottolenghi kip met frites

Het is weekend en vanavond gaan we bij vrienden eten. Maar man en ik hebben het er al 24 uur over. Moeten we wel of

stoofvlees pils abrikozen - delicious

Koken in tijden van Corona – comfort food!

Vandaag was de eerste echte thuiswerkdag. Ik werk regelmatig vanuit huis maar vandaag is het anders. Het is de eerste dag van een onafzienbare periode

Maureen Belderink

Koken in tijden van Corona – hamsteren (sorry!)

Thuis werken = thuis koken. Maureen Belderink, hoofdredacteur van delicious.magazine, vertelt hoe ze er in tijden van Corona het beste en het lekkerste van maakt. 

Hulp nodig? Bel onze klantenservice 020 894 7552 of mail naar klantenservice@deliciousmagazine.nl

Volg ons en blijf op de hoogte
facebook
pinterest
instagram

delicious. magazine is dáár waar het om koken en eten draait. Met maakbare recepten, vol verhalen over mensen met een passie voor eten en fotografie om bij te watertanden. Restaurants die je niet mag missen, de mooiste keukenspullen en geweldige wijnadviezen.

Over ons
  • Adverteren
  • Contact
  • Cookie informatie
  • Privacy beleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Spelvoorwaarden
  • Verklaring & uitleg
  • Klantenservice
  • Leveringsvoorwaarden
  • Retourneren
  • © Roularta Media Nederland
Magazine
  • Abonneren
  • Colofon
  • Losse edities
  • Nieuwsbrief
Contact

delicious. klantenservice
Postbus 606
7000 AP Doetinchem
e-mail klantenservice@deliciousmagazine.nl
020 894 7552

 

delicious. redactie
Postbus 22693
1100 DD Amsterdam-Zuidoost
e-mail delicious@roularta.nl

 

delicious. shop
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam
(geen bezoekadres)
KvK: 60880236
BTW nummer:
NL854100787B01

 

© 2025 Roularta Media Nederland
facebook
pinterest
instagram