Maureen Belderink, hoofdredacteur van delicious.magazine, vertelt in haar kookdagboek hoe ze er in tijden van Corona het beste én het lekkerste van maakt.
‘Don’t worry’ is in tijden van corona makkelijker gezegd dan gedaan. Maar ‘eat curry’ kan onder alle omstandigheden. Ik eet heel vaak Indiase curry. Omdat
Vanwege het Corona-virus wordt er even niet gekookt in de testkeuken maar bij de testkoks thuis. Redacteur Dosia Brewer is weliswaar geen testkok maar omdat
Het thuiswerken bevalt matig. We hebben het ondertussen ook gewoon toegegeven. We missen elkaar. De praatjes, de grapjes- zelfs de slecht – maar ook gewoon
Thuis werken = thuis koken. Sinds de Corona crisis haar dwingt tot binnen blijven, is delicious.hoofdredacteur Maureen helemaal los gegaan in de keuken. Lees alles
Thuis werken = thuis koken. Maureen Belderink, hoofdredacteur van delicious.magazine, vertelt hoe ze er in tijden van Corona het beste en het lekkerste van maakt.