nr.1 foodmagazine

brandt & levie’s hele dier

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

brandt levie

Ze is officieel geopend afgelopen weekend; de kleine worstfabriek van de jongens die zo succesvol worst maken. En daar waren we bij: Het was groot feest bij Brandt & Levie.

Bij de worstfabriek is een proeflokaal dat eruit ziet als de perfecte slagerij. Nog nooit was het hele dier zo dichtbij. Je proeft hier het hele assortiment: pancetta, spek, bacon, pulled pork, ham, pate, rillette. Om gelijk mee naar huis te nemen. Plus de rest van het varken: rug, nek, buik, gekookte tongetjes. Ultiem dus. Nog een plus zijn de 3 soorten zout, ontwikkeld door de jongens, waarmee het vlees naar keuze gemarineerd kan worden. Wat Merijn betreft de slagers van de toekomst.  

Brandt & Levie worstmakers, Archangelkade 9, Amsterdam

Open: wo-vrij. 10.30 tot 18.30 uur en za. 9-17 uur. brandtenlevie.nl

brandt levie

TEKST MERIJN TOL

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

brandt levie