nr.1 foodmagazine

bij teus in de huiskamer

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Zelf omschrijven chef en eigenaar Martin Rotteveel en gastvrouw Hank Visser Bij Teus als een huiskamer waar je gastvrij wordt ontvangen. Daarna verhuis je naar de open woonkeuken, net alsof je bij vrienden op bezoek bent. Van tevoren kun je je specifieke wensen doorgeven.

bij teusDe kaart wisselt elke maand. De gerechten worden samen met al het personeel bedacht. Ze ontstaan rondom de Big Green Egg en gaan in de keuken van seizoen naar seizoen, van oost naar west. Modern Europees wordt gecombineerd met Aziatisch. Dat levert spannende gerechten op zoals carpaccio van gemarineerd hert met pompoenchutney, mizunasalsa, witlof, appel en szechuancrème. Bij Teus heb je er in no-time een nieuwe vriend bij, want bij Teus komen wij graag nog eens eten!

Bij Teus, Plein 3, Houten, 030 634 36 57 bijteus.nl

bij teus