29x bakken met citroen: van maanzaadcake tot citroen-meringue
Dit zijn de allerlekkerste zoete recepten met citroen, waar je gegarandeerd de zon mee in huis haalt!
Maak deze paasdagen onvergetelijk en duik de keuken in met onze paasrecepten. We bieden je inspiratie voor het paasontbijt, de paasbrunch en natuurlijk het paasdiner. Want hoe je Pasen – of Pesach, de lente of het weekend – ook viert: deze dagen verdienen een extra lekker samenzijn!
Dit zijn de allerlekkerste zoete recepten met citroen, waar je gegarandeerd de zon mee in huis haalt!
Neem zo’n lekkere koude soep mee naar buiten in een thermos. Zó voorbereid en het belangrijkste: it’s keeps you cool!
Wat zijn nou de lekkerste diners en hoofdrechten met ei? We doken onze registers in: dankzij deze lijst kun je altijd wel íéts met ei.
Of je Pasen kunt vieren zonder al die iconische vlees- en visgerechten? Túúrlijk! Kijk maar naar deze lijst met vegetarische paasrecepten!
De paasdagen vragen om een tafel vol lekkers. Weet je nog niet wat je gaat maken? Probeer een van deze heerlijke zoete recepten!
Groene lentegroenten spelen de hoofdrol in deze soepen voor Pasen. Trap jij de paasbrunch af met een romige soep, of een bouillon?
Zoete boter voor Pasen, want bij een paasontbijt, -brunch of -lunch hoort lekkere boter. We geven je vier onverwachtse variaties.
Hollandaisesaus is een van de klassieke Franse botersauzen. Het is zalig bij gepocheerde eitjes, asperges en zalm, en nog bij heel veel meer andere gerechten.
Een perfect eitje pocheren: echte chefs doen ’t met gemak. Bij hun lijkt ’t easy en dat is het ook! Met deze tips doe je het net zo soepel.
Pluk het seizoen! Vier de lente met wildplukproducten die echt bij het voorjaar horen: magnolia, daslook en brandnetel.
Puntarelle is een echte Italiaanse lekker-bek groente met een bitter randje, want Italianen zijn gek op bittere blaadjes (radicchio!).
Pluk het seizoen! Vier de lente met wildplukproducten die echt bij het voorjaar horen: magnolia, daslook en brandnetel.
Puntarelle is een echte Italiaanse lekker-bek groente met een bitter randje, want Italianen zijn gek op bittere blaadjes (radicchio!).
Elk gerecht uit de laars is hebberigmakend lekker! Stroop je mouwen op, want na onze Italiaanse kookworkshop maak je het voortaan zelf!