Word een pasta pro met Roberta

Leer alles over het maken van zelfgemaakte pasta door tv-kok & kookboekauteur Roberta Pagnier. Ze laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt, van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli.

Lees hier meer over deze cursus!

Be a better cook

perfecte zelfgemaakte friet

Goeie, zelfgemaakte friet hoeft helemaal niet vet te zijn! Voortaan bak jij zelf de lekkerste frieten.

uien bewaren? zo kun je dat het beste doen

Grote kans je het standaard in huis hebt. Maar, is dat de beste plek om uien te bewaren? En wat doe je bijvoorbeeld met restjes gesneden ui?

dingen die de meeste mensen niet weten over eieren

Moet je écht een eierprikker gebruiken? Is de koelkast wel de beste plek om je eieren te bewaren? En die zilveren lepel: waarom mag dat niet?

Recepten collecties

3x beurre noisette – zelf maken is helemaal niet moeilijk!

Beurre noisette is de Franse klassieker die gerechten een boterige en notige smaakboost geeft, en met deze tips maak je het eenvoudig zelf!

22 makkelijke recepten voor als bezoek blijft eten op je verjaardag

Kan verjaardag eten makkelijk zijn? Jazeker, met deze eenvoudige en vullende gerechten hoef je zelf nauwelijks in de keuken te staan.

27x Pinkster recepten

Tja, wat eet je eigenlijk op deze feestdag? We besloten zelf te fantaseren: dit zijn onze favoriete Pinkster recepten.

8x recepten met varkenshaas

Varkenshaas is de meest malse spier van het varken, geen wonder dus dat het een geliefd stuk vlees is. Dit zijn onze lekkerste recepten.

Aziatisch! 13x soep met kokosmelk

Op de redactie hebben we eigenlijk altijd wel een blik achter de hand zodat we in een handomdraai romige soep met kokosmelk kunnen maken.

pasta penne: 7 recepten

Shape does matter! Spaghetti blijft beter plakken aan tomatensaus terwijl buisjes zoals pasta penne willen rondzwemmen in stevige ragù.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.

dingen die de meeste mensen niet weten over eieren

Moet je écht een eierprikker gebruiken? Is de koelkast wel de beste plek om je eieren te bewaren? En die zilveren lepel: waarom mag dat niet?

wordt vlees écht malser als je het eerst dichtschroeit?

Je leest het wel vaker in kookboeken: 'braad het vlees aan zodat alle sappen ingesloten worden'. Maar is dat ook écht het geval?

19 uitjes, workshops en lekkers om cadeau te doen op Moederdag

Je moeder verrassen op Moederdag, zonder zelf uren in de keuken te staan? Dat kan, want je maakt haar net zo blij met één van deze cadeaus.

waarom is een blikje tomatenpuree gezonder dan een verse tomaat?

Fresco beschrijft haar gedachten en bedenkingen over het voedselsysteem, en een verrassend inzicht; dat tomatenpuree gezonder is dan vers!

de 6 populairste Instagram-recepten van april vieren de lente

In de maand april zijn dit de Instagram-recepten die jullie massaal aanklikten op ons kanaal, en toeval of niet: ze zijn allemaal vega!

is extra kurkuma nemen gezond?

Steeds meer drankjes claimen dat kurkuma gunstige effecten heeft op je gezondheid. Is extra kurkuma nemen gezond?

dít vind je in het extra krokante nummer van delicous.

Krokant en knapperig, daar gaan we voor in de maand mei. De beste bites in blader- en filodeeg, nieuwe crispy gerechten en heel veel meer.

dé checklist voor de lenteschoonmaak van je keuken

Nu de zon zo lekker door je keukenraam schijnt, staat er een spotlight op. Tijd voor een lenteschoonmaak van je keuken.
Al ons foodnieuws