nr.1 foodmagazine

slager nieuwe stijl

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

slager
Zagen alle slagerijen er maar zo uit: licht, modern design en met alleen maar goed en lekker vlees én mooie producten! Vlees van de Bonte Bentheimers van eigen boerderij De Feijterhof in Duitsland, rundvlees van Hereford koeien uit Overijssel, bio kip uit de Flevopolder, lamsvlees uit Weerselo en eitjes uit Albergen. Het heerlijke brood van Menno en soepen, sauzen en chutney’s van de Kleinste soepfabriek. Een slager met smaak!


In Foodiefile van ons novembernummer bespraken we deze bijzondere slager. Het adres wat we daar vermeld hebben is slechts de boerderij. Om het vlees te kopen moet je op het volgende adres zijn!

Slagerij De Feijter
Drienerstraat 14
7551 HG Hengelo (Ov)
Tel. (074) 349 25 36, slagerijdefeijter.nl

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.