nr.1 foodmagazine

sinaasappelsiroop met koriander en ginger ale

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Soms is het spannend om je niet door ingrediënten, maar door de geur, kleur en vorm van bloemen te laten inspireren voor koken en stylen. Zoals dit frisse drankje met sinaasappel, koriander & ginger ale!

sinaasappelsiroop met koriander & ginger ale

drankje | 2 personen

250 ml vers sinaasappelsap
1 tl korianderzaad
ijsklonten
1 flesje ginger ale (300 ml), koud
citroensap, naar smaak
evt. wodka

Kook het sinaasappelsap met het korianderzaad zachtjes in tot diep donkergeel en licht stroperig. Verwijder evt. met een theelepel de korianderzaadjes. Verdeel de sinaasappelsiroop over 2 glazen met ijsklontjes en vul verder aan met ginger ale en wat citroensap naar smaak. Voeg evt. wat wodka toe.

Bereiden ± 15 min.

RECEPT EN BEREIDING MERIJN TOL FOTOGRAFIE AIALA HERNANDO STYLING CYN FERDINANDUS VISAGIE ALEXANDRA LEIJS CULINAIRE BEWERKING TRUDELIES SCHOUTEN M.M.V. WVA.NL (BLOEMENSTOF DESIGNERS GUILD)

delicious. samen met mooiwatbloemendoen.nl