nr.1 foodmagazine

huiselijke koffie bij hometown coffee

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nederland, kweekvijverland. In ieder geval voor barista’s en koffiekenners. Elke stad heeft nu zijn trendy koffietentjes waar je nooit ‘zomaar’ een espresso of capuccino bestelt. Hometown Coffee in Den Haag is geen uitzondering.

‘We hebben hier allemaal veel koffiekennis en hebben bij veel koffiezaken gewerkt’, vertelt uitbater Yara van der Meij. ‘Een van ons heeft zelfs met zijn vader een branderij – Borgman & Borgman – waarvan we de bonen afnemen voor onze filterkoffie als de chemex, aeropress en de clever dripper. Voor espresso en cappuccino gebruiken we bonen van Douwe Egberts. Dat doet mensen weleens schrikken. Ze zijn behoorlijk bevooroordeeld door het oude imago van DE, maar met hun Brazilië-bonen zet ik krachtige, pittige, zoetige espresso. Kom maar eens proeven!’

Hometown – onderdeel van een groter bedrijf – geeft ook workshops koffiezetten en latte art. We zijn blij met Hometown’s koffie, sfeer en de enthousiaste werknemers. En gezien de locatie zijn we vast niet de enigen!

Hometown Coffee, Buitenhof 4, Den Haag, 070 392 08 70 hometowncoffee.nl

Hometown Coffee

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

Hometown Coffee
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!