29x bakken met citroen: van maanzaadcake tot citroen-meringue
Dit zijn de allerlekkerste zoete recepten met citroen, waar je gegarandeerd de zon mee in huis haalt!
Maak deze paasdagen onvergetelijk met de lekkerste gerechten. Duik de keuken in met onze paasrecepten. We bieden je inspiratie voor het paasontbijt, de paasbrunch en natuurlijk het paasdiner. Want hoe je Pasen – of Pesach, de lente of het weekend – ook viert: deze dagen verdienen een extra lekker samenzijn!
Dit zijn de allerlekkerste zoete recepten met citroen, waar je gegarandeerd de zon mee in huis haalt!
Neem zo’n lekkere koude soep mee naar buiten in een thermos. Zó voorbereid en het belangrijkste: it’s keeps you cool!
Wat zijn nou de lekkerste diners en hoofdrechten met ei? We doken onze registers in: dankzij deze lijst kun je altijd wel íéts met ei.
Of je Pasen kunt vieren zonder al die iconische vlees- en visgerechten? Túúrlijk! Kijk maar naar deze lijst met vegetarische paasrecepten!
De paasdagen vragen om een tafel vol lekkers. Weet je nog niet wat je gaat maken? Probeer een van deze heerlijke zoete recepten!
Groene lentegroenten spelen de hoofdrol in deze soepen voor Pasen. Trap jij de paasbrunch af met een romige soep, of een bouillon?
Zoete boter voor Pasen, want bij een paasontbijt, -brunch of -lunch hoort lekkere boter. We geven je vier onverwachtse variaties.
Hollandaisesaus is een van de klassieke Franse botersauzen. Het is zalig bij gepocheerde eitjes, asperges en zalm, en nog bij heel veel meer andere gerechten.
Een perfect eitje pocheren: echte chefs doen ’t met gemak. Bij hun lijkt ’t easy en dat is het ook! Met deze tips doe je het net zo soepel.
Heb je wat over na de feestdagen? Dan borrelt misschien de vraag op: kun je aardappelpuree later opwarmen? We vertellen het je.
Romige saus bij vlees, kip of vis is heerlijk, maar hij mag niet gaan schiften. Saus toch geschift? Zo los je het op!
Heb je wat over na de feestdagen? Dan borrelt misschien de vraag op: kun je aardappelpuree later opwarmen? We vertellen het je.
Romige saus bij vlees, kip of vis is heerlijk, maar hij mag niet gaan schiften. Saus toch geschift? Zo los je het op!
Elke kok moet weten hoe je gevogelte in stukken verdeelt. Wij geven je al onze tips & tricks (en een paar heerlijke recepten).