Want bovenaan de lijst vind je niet een Franse appeltaart of crème brûlée, maar een hartige salade. Een salade die álles heeft, dat geven we toe. Frisse blaadjes, iets romigs, wat krokants en een zuurtje om het geheel in balans te brengen.
Wees gewaarschuwd: hij is verslavend lekker. Perfect als voorgerecht of juist als brunch/lunch in het lentezonnetje.
salade met zacht gegaarde eidooiers, knapperig spek & jus
Ei is een perfecte bron van proteïne, vitamine A, D en E en goede cholesterol. Met deze salade is goed voor je jezelf zorgen lekkerder dan ooit tevoren.
Zachte curry die flink geurt naar kurkuma en kokos. Wij vullen deze met wijting: die smaak is verfijnder dan je denkt en werkt volmaakt bij de specerijen. Ook lekker: deze zalm in rode currysaus.
Franse appeltaart: tarte fine aux pommes met ciderglazuur
Er gaat bijna niets boven een Franse appeltaart: simpel, maar oh zó lekker. Deze komt uit onze Crunch to the max-productie. Verwacht dus knapperig bladerdeeg met sappige appeltjes.
Van Noord-Zweden tot Zuid-Denemarken, overal in het Noorden wordt volop cake, taart en koek gebakken. Met marsepein, koffie, vanille, amandelen, kokos, bessen, frambozen en vaak volgens nationale baktradities. Maak deze Deens frambozenkoeken!
Behalve als maaltijd kun je deze aspergesoep ook als een chic voorgerecht serveren. De hoeveelheid is dan genoeg voor 6-8 personen. Ook lekker met vlokken warmgerookte zalm.