nr.1 foodmagazine

Knolselderijsoep en tosti’s met gerookte forel

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Lezeres Lynn vroeg zich af of het recept van de knolselderijsoep uit het januarinummer (pag. 84) wel klopte:

Hey delicious.,

Eerst en vooral mijn complimenten voor jullie mooie blad … ik heb zelden een tijdschrift gezien met zo’n hoge kwaliteit van fotografie en grafische vormgeving. Echt prachtig gedaan, keer op keer en dat sinds 2007 want zover gaat mijn delicious. relatie.

 

En dan een recept-vraagje … ik maakte gisteren de knolseldersoep van het januarinummer op pagina 84. Zijn jullie er zeker van dat er geen foutje in het recept zit? Als ik 600 ml vocht toevoeg wordt het soepje bij mij een dikke puree. Ik heb er maar water bijgevoegd en zo werd het toch nog een soep. Doe ik iets fout??? 

Laten jullie iets weten? Bedankt!

Groetjes,
Lynn

Culinair redacteur Trudelies licht toe:

Beste Lynn,

Wat heerlijk om zo’n enthousiaste reactie te lezen. Wij vinden het ook altijd weer prachtig om het blad te maken.

Wat betreft de knolselderijsoep: heb je ook de 600 ml water, naast de 600 ml bouillon toegevoegd? Want dat brengt al 1,2 liter vocht met zich mee. Eerlijk gezegd denk ik dat met een grote knolselderij en een paar grote aardappels het inderdaad behoorlijk stevig wordt, dus dan is het prima om nog wat vocht toe te voegen. Meestal moet je het dan ook weer een beetje extra op smaak brengen.

Met vriendelijke groet,
Trudelies Schouten
Culinair redacteur delicious.

merijn ontdekt uien - delicious
Kom je naar de delicious. academy?

Tijdens de masterclasses in onze online academy leer je koken van de besten. Culinaire experts geven hun tips & tricks tijdens exclusieve online sessies onder leiding van de delicious. redactie.

Benieuwd naar het programma? Klik snel door, kies jouw favoriete masterclass & reserveer direct!