Koken als een ware Joris Bijdendijk: wie wil dat nou niet? Een mooi startpunt om de culinaire kneepjes van de chef te leren, is natuurlijk door zijn recepten te koken.
Vanaf deze week ligt delicious.oktober in de schappen en dat betekent dat het nummer met niemand minder dan Joris Bijdendijk als gasthoofdredacteur uit de winkel gaat. Maar niet getreurd, zolang de voorraad strekt kun je het magazine – bomvol recepten van Joris Bijdendijk – híer nog bestellen.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Zoals hoofdredacteur Karolien ook schrijft in haar editorial: ‘Joris is een sterrenchef en zoveel méér. Een man met een missie, die wil onderzoeken wat écht duurzaam koken is en de wereld zo een beetje beter wil maken. Hij is een kok die even graag croissants bakt als een duif vult met langoustine.’
Hieronder vind je dan ook een van zijn signatuur-recepten van RIJKS, maar ook één van zijn favoriete ontbijtrecepten voor zondagochtend thuis met zijn gezin.
9 recepten van Joris Bijdendijk
En Joris’ millefeuille van biet, die ook op de kaart staat van RIJKS:
Lees ook over de favoriete ingredieten van de chef: