Hoemoes is hot! Wist je dat je er veel meer mee kunt dan alleen smeren en dippen? Serveer het bijvoorbeeld met gegrilde groenten en platbrood als hapje, voor- of lunchgerecht.
Meer te weten komen over de producten van Maza? Klik dan verder.
Hoemoes met gegrilde groenten en koriander-muntolie
vegetarisch voor– of lunchgerecht | 4 personen
2 bakjes Maza hoemoes (à 200 g)
½ courgette, in plakjes
1 rode paprika, in repen
2 rode uien, in partjes
6 el olijfolie
1-2 takjes munt
2 takjes koriander
2 el ongezouten gepelde pistachenoten, grofgehakt
pide of Libanees platbrood, voor erbij
Schep de courgette, paprika en ui om met 2 el olijfolie. Verhit de grillpan. Gril de groenten in porties in 4-5 min. beetgaar.
Hak de kruiden fijn en meng met de resterende 4 el olijfolie. Strijk intussen de hoemoes over 1 grote schaal of 4 borden.
Verdeel de groenten over de houmous. Besprenkel met de koriander-muntolie en bestrooi met de pistachenoten en peper naar smaak. Serveer met het brood.
Bereiden ± 20 min.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."