nr.1 foodmagazine

Lowlander Beer organiseert diner in monumentale Wintertuin

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Waar Lowlander Beer vorig jaar nog met het initiatief kwam om bier te brouwen van de naalden van afgeschreven kerstbomen, zijn ze dit jaar terug met een uniek pop-up diner om dit Winterse IPA te lanceren. En dat doen ze in stijl, in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

Deze gerechten bewijzen dat koken met bier verrukkelijk is!

Tree to Table
Het 4-gangen ‘Tree to Table’ diner staat helemaal in het teken van de spar, om de lancering van Lowlanders Winter IPA – gebrouwen met gedoneerde kerstbomen – te vieren. En dat je met de naalden van deze kerstbomen meer kunt dan alleen bier brouwen bewijst Lowlander: zo serveren ze sparrenhout gerookte groenten, in spar extract gemarineerde vis of gerechten waarin de Winter IPA is verwerkt. Je proeft ‘m dus in het glas én op het bord.

Lowlander Botanical - delicious   Lowlander Botanical - delicious

Boompje meeprikken?
Dat kan! Op vrijdag 29 november eet je – op een unieke locatie met select gezelschap – vier botanische gangen met perfect passende Lowlander bieren. Tickets voor bijzondere avond koop je hier.

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

Lowlander Botanical Beers - delicious
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!