nr.1 foodmagazine

Deze zomerse cocktail wil je proberen: smoked pink paloma

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De pink paloma: een fris alternatief op de margarita. Zoet, zuur, zilt, bitter… deze cocktail heeft het allemaal. 

Dit is dé signature cocktail van bartender Tess.

smoked pink paloma

glutenvrij | lactosevrij

gerookt zout
60 ml mezcal
5 ml agavesiroop
30 ml vers grapefruitsap
15 ml vers limoensap
grapefruitsoda
ook nodig: ijsblokjes, longdrinkglas, cocktailshaker, strainer

Maak een randje met gerookt zout aan de buiten- kant van een longdrinkglas. Zorg ervoor dat het zout niet aan de binnenkant van het glas komt. Schenk de mezcal, agavesiroop, het grapefruitsap en limoensap in een cocktailshaker. Vul de cocktail- shaker met ijsblokjes en shake hard. Strain het drankje in het voorbereide glas, gevuld met ijsblokjes. Schenk de grapefruitsoda erbij en roer kort door. Garneer met een schijfje grapefruit.

p.p. ± 174 kcal / 0 g eiwit / 0 g vet / 9 g kh

FOTO ERNIE ENKELAAR STYLING CYN FERDINANDUS BEREIDING VICTOR DE LAUNAY

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.