nr.1 foodmagazine

3x de lekkerste verwenontbijtjes voor Moederdag

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Natuurlijk ben je het hele jaar door blij met je moeder, maar op Moederdag mag je haar éxtra in het zonnetje zetten. En je liefde toon je natuurlijk het best via lekker eten! Daarom: 3x favoriete zoete ontbijtjes. 

cruffins met kaneel & walnoten

Een cruffin is een kruising tussen een muffin en een croissant. Het leuke is: je kunt zo’n cruffin met van alles vullen. Wij vullen ‘m graag met kaneel, walnoten en abrikozen. Sterke espresso erbij en je moeder’s dag kan niet meer stuk!

cruffin-deliciousmagazine

teff-pannenkoekjes met thee-ahornsiroop

Lekkere en gezonde granen als alternatief voor tarwebloem en -meel zie je meer en meer. En met deze trend experimenteren wij graag. Zo maakten we bijvoorbeeld deze glutenvrije pannenkoekjes met teffmeel. Helemaal Moederdag-waardig!

teff-pannenkoekjes-deliciousmagazine

flensjes met chocopasta, slagroom en geraspte chocolade

Deze klassieker doet het altijd goed en nee, daarvoor hoef je niet naar Parijs! Deze flensjes met chocopasta zijn om van te watertanden, zo lekker.

 

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

cruffin-deliciousmagazine
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!