glutenvrij, glutenvrij / lactosevrij, lactosevrij, vegetarisch
aantal |
brunch, drankje |
feestelijk, weekend |
|
glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch
brunch, drankje |
feestelijk, weekend |
|
glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch
De pink paloma: een fris alternatief op de margarita. Zoet, zuur, zilt, bitter… deze cocktail heeft het allemaal.
Dit is dé signature cocktail van bartender Tess.
kooktijd15 minutes minutes
totale tijd15 minutes minutes
ingrediënten
- gerookt zout
- 60 ml mezcal
- 5 ml agavesiroop
- 30 ml vers grapefruitsap
- 15 ml vers limoensap
- grapefruitsoda
- ook nodig: ijsblokjes longdrinkglas, cocktailshaker, strainer
instructies
-
Maak een randje met gerookt zout aan de buiten- kant van een longdrinkglas. Zorg ervoor dat het zout niet aan de binnenkant van het glas komt. Schenk de mezcal, agavesiroop, het grapefruitsap en limoensap in een cocktailshaker. Vul de cocktail- shaker met ijsblokjes en shake hard. Strain het drankje in het voorbereide glas, gevuld met ijsblokjes. Schenk de grapefruitsoda erbij en roer kort door. Garneer met een schijfje grapefruit.
Voedingswaarde:
|
|
|
auteur: delicious.
FOTO ERNIE ENKELAAR STYLING CYN FERDINANDUS BEREIDING VICTOR DE LAUNAY
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!