nr.1 foodmagazine

zelfgemaakte yoghurt

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Yoghurt lepelt zo lekker weg in de ochtend. En zelfgemaakt smaak het nét wat beter. Je kunt de yoghurt zo dik of zuur maken als je wilt. Geitenmelk in huis? Die kun je natuurlijk ook gebruiken voor dit easy recept!

Als je dan toch een hele voorraad maakt, kun je de yoghurt meteen verwerken in een batch fruitijsjes!

zelfgemaakte yoghurt

Ontbijt voor ± 1,2 liter

1 l (volle) melk
200 ml biologische yoghurt

Verwarm de melk tot precies 40°C, voeg 200 ml zo vers mogelijke biologische yoghurt (waar lekker veel culturen in zitten) toe. Giet het mengsel in schone potjes.

Zet alle potjes onafgedekt in een voorverwarmde ov

en op 40°C. Laat ze daar 6 uur staan, zonder de oven te openen. Ik doe dat voor ik naar bed ga. Haal ze eruit, dek ze af en zet ze in de koelkast om op te stijven en goed koud te worden.Wordt je oven geen 40°C, maar iets warmer dan kun je een pollepel tussen de deur steken

zodat de oven wat warmte verliest. Maar beter is om de potten losjes afgedekt met een schone doek op een warme plaats in huis ze zetten. Geef ze dan iets langer om yoghurt te worden, zeg 10-12 uur. Laat voor dikkere yoghurt de potjes langer staan. Houd altijd een 1 potje van 200 ml achter om de volgende batch te maken. Auch finden sich im Sex Shop Mittel in sehr vielen verschiedenen Preisklassen, sodass Sparpotential vorhanden ist. Weiterhin dauert die Erektion länger an und wird von beiden Partnern als befriedigender empfunden. Sie können Potenzmittel Levitra Original 20 mg ohne Rezept in unserer Online Apotkeke kaufen. Lassen Sie Ihre Frau sich wundern. Zum großen Glück aller, die mit dem Problem Erektionsstörung konfrontiert sind, gibt es heutzutage vielseitige Behandlungsmethoden.

Bereiden ± 10 min. / oven ± 6-12 uur / koelen ± 2 uur.

yoghurt maken

 

RECEPTEN, STYLING, ILLUSTRATIES EN BEREIDING YVETTE VAN BOVEN FOTOGRAFIE OOF VERSCHUREN BEWERKING DOSIA BREWER

Cover_DLC202008_website
De zomer op je bord!

Steek de barbecue maar aan, haal een joekel van een watermeloen in huis & ga op zoek naar de lekkerste piepers voor nieuwe salades, want deze maand staan in delicious. 52 zomerrecepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

yoghurt zelf maken | delicious