5x fantastisch vega van Minta & Mae

taco’s met wittekoolsla bonen en tomatensalsa

Minta & Mae koken elke maand 2 vegetarische recepten voor delicious. magazine. Gemaakt zonder vleesvervangers, maar met een seizoensgroente in de hoofdrol. We verzamelden 5 van de lekkerste vegetarische recepten van Minta & Mae in dit handige overzicht.

Liever gegarandeerd iedere maand twee heerlijk vegetarische recepten op je deurmat? Abonneer je dan nu op delicious. magazine.

5x vegetarische recepten

taco’s met witte-koolsla, bonen & tomatensalsa
Minta & Mae koken elke maand twee vegetarische gerechten met een seizoensgroente in de hoofdrol. In augustus is dat de witte kool, waarmee ze heerlijke taco's met witte-koolsla, bonen en tomatensalsa maakten.
naar recept
taco’s met wittekoolsla bonen en tomatensalsa
limabonen met raapstelen, raapsteelpesto, doperwten & feta
Tijdens de lockdown genoten we online bijna dagelijks van de culinaire capriolen van Mae & haar moeder Minta, adjunct-hoofdredacteur van delicious. Vanaf nu vind je elke maand twee vegetarische recepten van Minta & Mae in delicious. magazine, elke maand met een andere seizoensgroente in de hoofdrol. Deze maand staat in het teken van raapstelen, met onder andere dit heerlijke recept voor limabonen met raapstelen, raapsteelpesto, doperwten & feta. Een fris groentegerecht boordevol seizoensgroenten.
naar recept
limabonen-met-raapstelen
noedels met gewokte andijvie, tahin-sojasaus en pinda’s
Minta & Mae, alias M & M, zijn moeder & dochter en duiken graag samen de keuken in. Sinds Mae naar de middelbare school gaat, eet ze geen vlees meer, én dus koken ze vega. Niet met vleesvervangers, maar met seizoensgroenten, zoals andijvie.
Zin in een snel vegetarisch recept voor doordeweeks? Dit recept voor noedels met gewokte andijvie, tahin-sojasaus en pinda’s is dan ideaal.
naar recept
vega noedels met gewokte andijvie, tahin-sojasaus en pinda’s
aardappel-andijviesalade met mosterd-parmezaandressing
Minta & Mae, alias M & M, zijn moeder & dochter en duiken graag samen de keuken in. Sinds Mae naar de middelbare school gaat, eet ze geen vlees meer, én dus koken ze vega. Niet met vleesvervangers, maar met seizoensgroenten, zoals bijvoorbeeld andijvie.
naar recept
aardappel-andijvie salade met mosterd-parmezaandressing
gegratineerde pastaschelpen met pompoensaus
In de maand oktober maken Minta & Mae deze overheerlijke gegratineerde pastaschelpen met pompoensaus, perfect voor de frissere dagen! Extra fijn: in dit artikel leggen we je haarfijn uit hoe je een pompoen schilt.
Meer vega recepten van Minta & Mae? Bekijk hier alle Minta & Mae recepten.
naar recept
gegratineerde pastaschelpen met pompoensaus

taco’s met wittekoolsla bonen en tomatensalsa
Receptuur: Minta Nicolai | Fotografie: Sophia van den Hoek | Styling: Annemieke Paarlberg | Bereiding: Jessica Lek