Ga naar content
facebook
pinterest
instagram
delicious
nr.1 foodmagazine
abonneren
  • home
  • recepten
    • voorgerechten
    • hoofdgerechten
    • nagerechten
    • zoet
    • mijn recepten
  • artikelen
    • foodnieuws
    • receptlijstjes
    • tips, tricks & tools
    • hotspots
  • Academy
  • shop
  • abonnementen
  • Home
  • Recepten
    • voorgerecht
    • hoofdgerecht
    • nagerecht
    • zoet
    • mijn recepten
  • artikelen
    • foodnieuws
    • receptlijstjes
    • tips, tricks & tools
    • hotspots
  • Academy
  • Shop
abonneren

Minta & Mae Koken Vega

Minta & Mae Koken Vega

Tijdens de lockdown genoten we online bijna dagelijks van de culinaire capriolen van Mae & haar moeder Minta, adjunct-hoofdredacteur van delicious. Vanaf nu vind je elke maand twee vegetarische recepten van Minta & Mae in delicious. magazine, elke maand met een andere seizoensgroente in de hoofdrol. En ja, ook online kun je meegenieten met de twee kookliefhebbers.

Sinds Mae naar de middelbare school gaat eet ze geen vlees meer, dus koken ze vega en óók zonder vleesvervangers. In delicious. magazine vind je daarom vanaf nu elke maand twee vegetarische recepten. Gemaakt zonder vleesvervangers en met een seizoensgroente in de hoofdrol.

Online kun je natuurlijk ook meegenieten. Elke maand plaatsen we namelijk een van de twee heerlijke seizoensgebonden recepten zonder vlees & vis op de website. Inclusief tips om te variëren en hoe je het gerecht vegan kunt maken.

Recept van deze maand

vegetarische flatbreads met geroosterde bloemkool en yoghurt

Lees verder »

Eerdere recepten van Minta & Mae

supersnelle vegetarische rendang

Lees verder >>
taco’s met wittekoolsla bonen en tomatensalsa

vegetarische taco’s met witte-koolsla, bonen & tomatensalsa

Lees verder >>
vega noedels met gewokte andijvie, tahin-sojasaus en pinda’s

noedels met gewokte andijvie, tahin-sojasaus en pinda’s

Lees verder >>
panzanella met raapstelen

panzanella met raapstelen

Lees verder >>
open lasagne met prei en mozzarella

open lasagne met prei en pecorino

Lees verder >>
vegetarische pithivier

vegetarische pithivier met knolselderij, pompoen en snijbiet met sjalot-bietensaus

Lees verder >>
gegratineerde pastaschelpen met pompoensaus

gegratineerde pastaschelpen met pompoensaus

Lees verder >>
limabonen-met-raapstelen

limabonen met raapstelen, raapsteelpesto, doperwten & feta

Lees verder >>
aardappel-andijvie salade met mosterd-parmezaandressing

Aardappel-andijviesalade met mosterd-parmezaandressing

Lees verder >>

Hulp nodig? Bel onze klantenservice 020 894 7552 of mail naar klantenservice@deliciousmagazine.nl

Volg ons en blijf op de hoogte
facebook
pinterest
instagram

delicious. magazine is dáár waar het om koken en eten draait. Met maakbare recepten, vol verhalen over mensen met een passie voor eten en fotografie om bij te watertanden. Restaurants die je niet mag missen, de mooiste keukenspullen en geweldige wijnadviezen.

Over ons
  • Adverteren
  • Contact
  • Cookie informatie
  • Privacy beleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Spelvoorwaarden
  • Verklaring & uitleg
  • Klantenservice
  • Leveringsvoorwaarden
  • Retourneren
  • © Roularta Media Nederland
Magazine
  • Abonneren
  • Colofon
  • Losse edities
  • Nieuwsbrief
Contact

delicious. klantenservice
Postbus 606
7000 AP Doetinchem
e-mail klantenservice@deliciousmagazine.nl
020 894 7552

 

delicious. redactie
Postbus 22693
1100 DD Amsterdam-Zuidoost
e-mail delicious@roularta.nl

 

delicious. shop
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam
(geen bezoekadres)
KvK: 60880236
BTW nummer:
NL854100787B01

 

© 2025 Roularta Media Nederland
facebook
pinterest
instagram