nr.1 foodmagazine

5x makkelijke recepten met oesters

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ook zo gek op oesters? Rauw met een kneepje citroen en druppel Tabasco of mignonette zijn ze heerlijk, maar ook verwerkt tot een minigerechtje is een aanrader. Deze recepten met oesters zijn super makkelijk en maken ze tegelijkertijd een stuk toegankelijker voor oestermaagden. Wedden dat ze in de smaak vallen?

5x makkelijke recepten met oesters

  • oesters bloody mary
  • pasta met oesters
  • oesters met pancetta-limoenkruim
  • ceviche van oesters met koriander, jalapeño en maïs
  • oesters met jalapeñopepers

Oesters openen? Met deze tips lukt het je meteen!

oesters bloody mary
Oesters zijn superfeestelijk. Zeker als je ze serveert met deze verrukkelijke bloody mary. Dus, op naar de viswinkel of markt voor een paar Zeeuwse platte oesters. Is oesters openen nog een dingetje? Hieronder maken we je wegwijs. Kwestie van een paar keer doen!
naar recept
oesters
pasta met oesters en pittige knoflookolie
Deze overheerlijke pasta aglio olio peperoncino met oesters staat binnen 30 min. op tafel. Een tikje chic, maar toch lekker makkelijk en snel.
Bekijk hier hoe je oesters het gemakkelijk open kunt maken
naar recept
Pasta aglio-olio-peperoncino met oesters delicious.
oesters met pancetta-limoenkruim
Oesters: you either hate them or love them. Voor alle liefhebbers onder ons of de nieuwsgierige visfan: deze oesters met pancetta-limoenkruim zijn heerlijk! Het kruim zorgt voor extra structuur en smaak. Zijn oesters nieuw voor je? Hier lees hoe je ze makkelijk opent.
naar recept
oesters met pancetta-limoenkruim - delicious
ceviche van oesters met tijgermelk, koriander, jalapeño en maïs
In tegenstelling tot wat je misschien denkt: vis is makkelijk! Zeker met deze eenvoudige recepten van culinair redacteur Merijn Tol. Van oesters maakt zij heerlijke ceviche met koriander, jalapeño en maïs. Oesters voor iedereen!
naar recept
ceviche oesters hapje -delicious
oesters met ceviche-relish
Maak oesters met jalapeños. Het bitter van de witlof en het pittige van de gember en jalapeñopepers combineert mooi met het fris van de komkommer en de limoen. Ideaal als lekker kersthapje. Heb je hulp nodig bij het openen en bereiden van de oesters? Klik op deze link en wij leggen je het uit!
naar recept
oesters met jalapeños
oesters openen - delicious