De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

gekookte eitjes met citroen-kruidenmayonaise

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Simpel, lekker en zo delicious. een eitje mét…

ontbijt- of lunchgerecht (4-6 personen)
3 eierdooiers
1 tl mosterd
150 ml milde olie
citroensap
1 el fijngesneden peterselie
½ el fijngesneden bieslook
½ el fijngesneden dille
4-6 gekookte eitjes

Klop de dooiers los met de mosterd en voeg al kloppend druppelsgewijs de olie toe tot een
dikke mayonaise ontstaat. Breng op smaak met citroensap, zout en peper en roer de kruiden erdoor. Serveer de mayonaise als een dip bij de gekookte eitjes.
Bereiden ± 15 min.

recepten en bereiding De Bakkerswinkel Amsterdam fotografie Louis Lemaire styling Bertien Minningh

Dit recept is eerder verschenen in het delicious.magazine.
gekookt eitje kruidenmayonaise-delicious