De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

simpel & snel: een driegangenmenu van de BBQ

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
vanillecrème met gegrilde pruimen, tijm & maanzaad

Voor een zomeretentje met vrienden steekt Janneke graag de bbq aan. En daar komt geen kant-en-klaar bbq-pakket aan te pas! Ze serveert een driegangenmenu om u tegen te zeggen dat toch snel op de tuintafel staat. Gegrilde bloemkool, ribeye en verrukkelijke vanillecrème met pruimen toe.

Voorgerecht

bbq-bloemkool met geitenlabne, muhammara & dukkah
Lekker en makkelijk zomereten van Janneke. Begin op tijd en laat de yoghurt rustig uitlekken voor ultieme romigheid.
Bekijk hier het hele bbq-menu van Janneke.
naar recept
bbq-bloemkool met geitenlabne muhammara & dukkah

Hoofdgerecht

ribeye met bier-chipotlemarinade, gestoomde groenten & zoete aardappel
Biermarinade houdt het vlees mals en geeft een extra stoere, stevige smaak.
Bekijk hier het hele bbq-menu van Janneke.
naar recept
ribeye met bier-chipotlemarinade, gestoomde groenten & zoete aardappel

Nagerecht

vanillecrème met gegrilde pruimen, tijm & maanzaad
Romige mascarpone-ricottacrème smaakt goed bij geroosterde pruimen en knisperend maanzaad. Tip: vervang de pruimen ook eens door nectarines of perziken.
Ook lekker: dit BBQ-menu van Janneke.
naar recept
vanillecrème met gegrilde pruimen, tijm & maanzaad
vanillecrème met gegrilde pruimen, tijm & maanzaad