Voor een zomeretentje met vrienden steekt Janneke graag de bbq aan. En daar komt geen kant-en-klaar bbq-pakket aan te pas! Ze serveert een driegangenmenu om u tegen te zeggen dat toch snel op de tuintafel staat. Gegrilde bloemkool, ribeye en verrukkelijke vanillecrème met pruimen toe.
Voorgerecht
bbq-bloemkool met geitenlabne, muhammara & dukkah
Lekker en makkelijk zomereten van Janneke. Begin op tijd en laat de yoghurt rustig uitlekken voor ultieme romigheid.Bekijk hier het hele bbq-menu van Janneke.
naar recept![bbq-bloemkool met geitenlabne muhammara & dukkah](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2022/07/Geitenlabneh-met-muhammara-BBQ-bloemkool-en-dukkah-500x500.jpeg)
Hoofdgerecht
ribeye met bier-chipotlemarinade, gestoomde groenten & zoete aardappel
Biermarinade houdt het vlees mals en geeft een extra stoere, stevige smaak.Bekijk hier het hele bbq-menu van Janneke.
naar recept![ribeye met bier-chipotlemarinade, gestoomde groenten & zoete aardappel](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2022/07/Ribeyes-met-bier-chipotlemarinade-gepofte-zomergroenten-en-zoete-aardappelfriet-500x500.jpeg)
Nagerecht
vanillecrème met gegrilde pruimen, tijm & maanzaad
Romige mascarpone-ricottacrème smaakt goed bij geroosterde pruimen en knisperend maanzaad. Tip: vervang de pruimen ook eens door nectarines of perziken.Ook lekker: dit BBQ-menu van Janneke.
naar recept![vanillecrème met gegrilde pruimen, tijm & maanzaad](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2022/07/Vanillecrème-met-gegrilde-pruimen-tijm-en-maanzaad-1-500x500.jpeg)