De zon schijnt, dus hebben we direct zin in ijs! Ontdek de wereld van ijs met deze basiscursus. Leer van de meester zelf, Hidde de Brabander, over de essentiële ingrediënten die je nodig hebt om zelf ijs te maken. Lees hier meer over deze cursus!

de wereld rond!

De wereld is een dorp geworden, en dat voel je in de keuken. Ga mee op culinaire wereldreis in deze uitgave van delicious.magazine en trek langs diverse landen in eigen keuken. We reizen naar Korea en Maleisië voor kleurrijke smaken, naar de Verenigde Staten met Janneke Philippi voor heerlijk comfortfood, en naar Scandinavië voor traditionele cake, taart en koekjes. En ondertussen doen we nog veel meer landen én keukens aan.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Recepten collecties

Snijbiet recept

12x snijbiet recept: want, nú in het seizoen

Heb je het over groenten, dan gaat het al snel over broccoli, courgette, paprika… Maar er zijn ook pareltjes die schitteren zonder veel aandacht te krijgen. Snijbiet, met zijn kleurige en knapperige bladeren, is zo’n groente die vaak over het hoofd wordt gezien.

witlofsalade

5x witlofsalade

Je kan natuurlijk voor de Hollandse klassieker gaan met appel en rozijnen, alleen waarom zou je niet eens een nieuwe witlofsalade proberen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.