Word een pasta pro met Roberta

Leer alles over het maken van zelfgemaakte pasta door tv-kok & kookboekauteur Roberta Pagnier. Ze laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt, van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli.

Lees hier meer over deze cursus!

Be a better cook

kaas met schimmel: zo weet je of je ‘m moet koesteren of weggooien

Wat doe je met kaas waar je schimmelplekken op treft? Dat hangt af van het soort kaas en de soort schimmel!

aubergine grillen: wat je moet weten + recepten

Een lesje aubergine grillen zodat je nooit meer je tanden in ongare aubergine hoeft te zetten. Want er is weinig aanstootgevender dan dat.

alles over kombu: de smaakmaker die je kent van Japanse dashi

Wat in zilte wateren groeit is lekker! Van kombu trek je supersmaakvolle bouillons, beter bekend als dashi in de Japanse keuken.

Recepten collecties

5x salade met granaatappel

Granaatappel is niet alleen lekker, maar ook nog eens voedzaam en geeft ieder gerecht kleur. Daarom: salades met granaatappel!

groentespies voor op de bbq: 4 vlammende recepten

Wanneer de barbecue overuren draait, denken veel mensen vooral aan sappige hamburgers. Maar: groentespies doen het ook ontzettend goed.

ansjovis: 19 recepten met de ziltige smaakmaker

Ansjovis is méér dan alleen een topping voor op je salade. Het visje speelt een hoofdrol in de culinaire tradities rond de Middellandse Zee.

watermeloen salade: 3 verfrissende recepten

Mocht de zon zich tussen de buien door laten zien, dan wil je er ten volste van genieten. Hoe? Met watermeloensalade!

4x gevulde courgette – voor een easy zomers diner of lunch

Zodra de zon begint te schijnen, worden we massaal meegezogen in de gevulde courgettedrift – althans, zo romantiseren we dat op de redactie.

24x vakantiegerechten – simpel koken zonder complete uitset

Of je nu in een tent slaapt of een romantisch huisje ergens over de grens: er moet gegeten worden! Met deze vakantiegerechten zit je goed.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.

dit zijn de 4 populairste Instagram-recepten van juli – mét fruit

De verse pruimen, perziken en aardbeien lachen je tegemoet op de markt, bij de teler en in de supermarkt. En dat zien we terug!

zomercarnaval: bij deze kraam haal je de lekkerste pastechi

Waar moet je eten op het zomercarnaval? Mooncake tipt haar favoriete kraampje met Antilliaanse kabritu stobá en pastechi met tonijn.

veel meer dan een kleur: zo vind je uitstekende Europese BOB-rosé

Ben je liefhebber van trendy rosé maar drink je wel graag wijn met authenticiteit? Kies dan voor Europese BOB-rosé.

22 culinaire boeken die je als foodie écht wil lezen deze zomer

Altijd hongerig naar meer culinair leesvoer en op zoek naar boekentips? We hebben onze favoriete wegleesboeken op een rij gezet.

gezocht! Ben jij onze nieuwe stagiair?

Ben jij een foodlover, goed met taal en ben jij op zoek naar een toffe stage op de print- en online redactie van delicious.? Join us!

dit waren de 6 populairste Instagram-recepten van juni – die je ook komende maand zéker wil maken

Bak je graag iets zoets? Dan kon je afgelopen maand op deliciousmagazine.nl je lol op. Dit waren de populairste recepten.

52x summervibes! Alles om een prachtzomer te hebben

Wat kun je verwachten van het juli-nummer van delicious.? Klassiekers. maar dan mét de twist die je van onze redactie verwacht.

bij deze Amsterdamse yakitori-zaak Japanse-stijl eet je álles van de kip: van hoofdslagader tot kniebot

Gek op de Japanse keuken? In het centrum van Amsterdam vind je een moderne Japanse stijl yakitori-bar Yuzu Dining Bar.
Al ons foodnieuws