52x summervibes! Alles om een prachtzomer te hebben

Hoofdredacteur Karolien: “Het is bijna vakantie! Tijd om extra veel samen te zijn én om foto’s te maken. Mijn gemiddelde fotoproductie gaat vanaf nu steil omhoog en daalt pas als de kinderen weer naar school gaan.”

“Mijn vakantie-album staat vol klassiekers: frisse duiken, stranden, fietstochten, zomeroutfits… en eten, véél eten. Barbecues, ijsjes, picknicks en pastasalades komen ook dit jaar zeker op het menu. Watermeloen, in vrolijke driehoeken. Veel gazpacho ook: daar drinken mijn kinderen liters van als het warm is. Al die klassiekers vind je ook in deze delicious. maar dan mét de twist die je van onze redactie verwacht.”

Wat vind je in delicious.juli?

Een West-Friese oase…

Surfen, zwemmen en eten, het leven in Schellinkhout is zomers volmaakt van eenvoud. Bestel bij restaurant Oase vooral een broodje Oase of stoofvlees op z’n Mexicaans. Of maak ’t zelf met de recepten!

Reis mee naar Merijns Méditerranée

Lees Merijns herinneringen aan gazpacho en je wil niets anders dan naar Spanje. Gelukkig deelt ze hét recept voor een pittige, ruige variant.

Zomerkoken doet Julie Teeken simpel én snel: van gadogado-salade tot beef tataki

En voor het weekend een zonnig picknickmenu.

We geven een voorproefje uit het nieuwe boek van Sam Parish vol briljante broodgerechten

Ciabattaburgers met vis, roti met larb of naan-pizza met kip. Yum!

Vis van de BBQ volgens Bart van Olphen

Deze visexpert weet als geen ander hoe je octopus, mosselen en meer tot in perfectie op de barbecue bereidt.

Vier feest op z’n Vietnamees

In Vietnam weten ze wel hoe je een feestje bouwt: met veel eten. Slablaadjes met gehaktballetjes en meer royale gerechten waarvan je blijft opscheppen.

Lekker veel lome recepten

Nodig op een zwoele avond vrienden en familie uit, zoek een plek langs het water en laat het feest beginnen. Met chorizo-halloumispiesjes en aardbei-bellini bijvoorbeeld!

En het leven op z’n fruitigst

Van tropische margarita-ijsjes tot omgekeerde pavlova met héél veel fruit: van deze toetjes en meer krijg je de zomer in je bol.

Dat en nog heel veel meer vind je in delicious.juli!

Bestel het nummer hier.

Delicious7Juliecover_preview