nr.1 foodmagazine

VIDEO | delicious.helpt: citruspartjes snijden

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Als garnering voor een gerecht of als verfrissende touch aan een drankje: citruspartjes maken al je creaties af! In deze video laten we je zien hoe je op een simpele manier mooie partjes maakt.

Heerlijk: citrussalade met een dressing van appelstroop en munt.

citruspartjes snijden

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Stap 1
Snijd de
boven en de onderkant van de citrusvrucht zover af tot je het vruchtvlees ziet.

Stap 2
Snijd nu van boven naar beneden dik de schil
van de citrusvrucht af. Snijd hierbij ook het witte gedeelte van de schil af.

Stap 3
Snijd de partjes tussen de vliesjes los
.

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.